Kochane, rzeczywiście pusto tu ostatnio... każdy swoim życiem się zajął i na forum mało czasu to mało ludzi. Ja też teraz siedzę w przerwie od robienia pracy domowej na angielski na jutro
Niuniunia, przykra sprawa z tym kolegą, zwłaszcza, że tak bardzo młody...
Mary, i jak???? Młoda małżonko?
Anus, widziałam Twoje fotki na FB i muszę powiedzieć, że niezła z ciebie laska!
Kochane, ja to już nie mam siły odpisywać dzisiaj... byliśmy na 2 godzinnych zakupach w lidlu i galerii handlowej, zrobiłam zakupy chyba na cały miesiąc i wydałam masę pieniędzy, ale mam nadzieję, że kontrolowanymi zakupami nieźle przyoszczędzę. U nie krucho z zarządzaniem kasy, uczę się uczę ale jakoś tak nie wiem gdzie mi ta kasa ucieka...
Dobranoc kochane, jutro i pojutrze uczelnia więc pewnie mnie nie będzie ale melduję się w poniedziałek
Niuniunia, przykra sprawa z tym kolegą, zwłaszcza, że tak bardzo młody...
Mary, i jak???? Młoda małżonko?
Anus, widziałam Twoje fotki na FB i muszę powiedzieć, że niezła z ciebie laska!
Kochane, ja to już nie mam siły odpisywać dzisiaj... byliśmy na 2 godzinnych zakupach w lidlu i galerii handlowej, zrobiłam zakupy chyba na cały miesiąc i wydałam masę pieniędzy, ale mam nadzieję, że kontrolowanymi zakupami nieźle przyoszczędzę. U nie krucho z zarządzaniem kasy, uczę się uczę ale jakoś tak nie wiem gdzie mi ta kasa ucieka...
Dobranoc kochane, jutro i pojutrze uczelnia więc pewnie mnie nie będzie ale melduję się w poniedziałek