reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Gola kochanie bedzie dobrze musicie w to wierzyć!!Będę sie modlić cały czas,ściskam mocno nawet nie moge sobie wyobrazić co czujesz ale wierze ze bedzie dobrze,musi być..

reklama
GOLA 3mam kciuki! Licze na dobre wiesci o stanie zdrowia mamy. Czy woreczek zolciowy nie podlega operacji? Cos tak pamietam... Ale wiesz choroba tesciowej mi udowodnila ze nie ma rzeczy niemozliwych! Ona przy nowotworze typu 3 z licznymi przerzutami przertwala ten straszny okres, podleczyla sie, wszystko jest lepiej niz te pol roku temu gdy odkryto chorobe. Mam nadzieje ze lekarze odpowiednio zareaguje? Bo tesciowej poczatkowo odmuwili leczenia i dopiero inny lekarz sie nad nia zlitowal i cos ruszyl... Tak czy inaczej wysylam ci duzo pozytywnych mysli bo to wiele daje.

Aj mnie znow wczoraj spotkala radosc :-) najprzyjemniejsza rzecz dla kobiety... Mierzenie zakupionych wczesniej rzeczy bo doszly do mnie te sukienki wieczorowe co zamawialam. No one sa przecudne! Najchetniej bym ich z siebie nie sciagala :-D oj sobie wczoraj pomierzylam... I jeszcze dali mi tunike gratis, bo nie bylo czerwoenej sukienki tylko brazowa jedna bralam no i chcieli sie zrewanzowac ;-) oj zalety allegro...

a wracajac do codziennosci.... KUBA mi robi kupy nad ranem o.0 wczoraj zrobil jakos przed 6 nawet nie slyszalam kiedy bo zasnol z ta kupa w pieluszce o.0 rano mu zmienilam. Dzis przed 7 zasadzil kupsko ale juz spac nie poszedl tylko lezy w pol przytomny :-/ czemu on tak wczesnie musi... Ech...

Gola, strasznie mi przykro z powodu choroby mamy. Trzymam kciuki i będę się za Was modlić gorąco. Dużo siły dla Ciebie i Twojej mamy, wszystko będzie dobrze, medycyna idzie do przodu i naprawdę ciężkie przypadki można wykurować!

Jeszcze chciałam coś napisać ale zapomniałam co... wiadomość od Goli mnie przybiła :-(

Gola kochana trzymaja sie, jestem z Toba myslami !!!! bede sie modlic o zdrowie dla Twojej mamy, duzo sily jej zycze w walce z choroba. Musicie wierzyc ze sie uda i wiem jak ciezko Ci jest teraz.

Dzien dobry dziewczynki!

Chcialam Wam zyczyc milego dnia i przeprosic, ze malo jestem, ale mam mase zalatwien i malo czasu... :szok:

Gola
- kochana, jak sie masz? Mocno tule i mysle o Was!!! Oby mama nabrala sil do walki z choroba!!! Sciskam mocno!!! Pisz jesli tylko masz potrzebe wygadania sie! :-*

Gola oby lekarze pomogli mamie. Musi być dobrze. Trzymaj się dzielnie kochana. Pomodlę się o zdrowie dla Twojej kochanej Mamy.

Dziewczyny - dziekuje, byam zis u mamy. Trzyma sie moja najdrozsza mamusia dzielnie - podziwiam Ja. Boli ja po wczorajszym zabiegu, ale juz je. Jest jeszcze zazolcona, ale schodzi. Musimy wygrac ta walke, moja mamusia musi z tego wyjsc. Moj brat jeszcze nic nie wie, jak mala wstanie jedziemy z tata mu powiedziec

Kochane, ja wyjeżdżam jutro o 6:00 mam samolot, życzcie nam bezpiecznej i spokojnej podróży... Pewnie nie będzie mnie na forum jakiś czas ale liczę na same dobre wieści z Waszej strony!!!

reklama
Golus kochana- wieki mnie tu nie bylo ,wchodze i taka okropna wiadomosc. Musiscie sie trzymac ,i wierzyc ,ze mama wyjdzie z tego. Ma wole walki ,wiec na pewno sie uda. Modle sie za was.

Do góry