reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2011

angun my do Polski dopiero w kwietniu. Narazie sie uspokoiło z kupkami, wirus zażegnany. Teraz robi takie luźniejsze na ząbki. Ale apetyt ma to juz jestem spokojna.
maggipka fajne te Gucie :-)a nie rozwiązują sie?? wyglądaja naprawde solidnie.

reklama
anus - nie rozwiązują się, dodatkowo mają takie troczki, więc można zaciągnąć bez zawiązywania - obie opcje są fajne. Butki naprawdę mega wygodne, mają też wszystkie atesty i są zdrowe dla małych stópek, z naturalnych materiałów i opracowane przez projektanta.
Dobrze, że u ciebie już lepiej z brzuszkami :-) Zdróweczka jeszcze raz!!

Dziewczyny, proszę Was o modlitwe, moja mama ma nowotwor zlosliwy 2 stopnia pecherzyka zolciowego, rokowania sa zle, Boze nie mozemy jej starcic, już dziś uruchomilsmy kontakty, tak bardzo sie boje

Witajcie!

Gola -
kochana!!! Ogromnie Wam zycze duzo duzo zdrowka dla mamy!!! Oby udalo sie ja wyleczyc! Pamietaj, kochana, teraz medycyna jest tak zaawansowana!!! Po prostu musi sie udac!!! Mocno sciskam i jestem z Wami myslami!!!

Dziewczyny, nie umiem znalezc miejsca, D jak zwyke nie ma juz od niedzieli w trasie, tata spi, mala tez, glowa i oczy od cisnienia mi zaraz rozsadzi

Gola trudno poukladac te wszystkie mysli, ale wiedz, ze nie jestes sama. Gdybym mogla wam w czyms pomoc,to pisz. Musi byc dobrze!!

Golus słońce ty moje trzymam kcuki aby mamuśce lekarze pomogli musi być dobrze i już!!Trzymaj się kochana teraz musicie być wszyscy silni i wspierać mame (Gosiu tule Cię mocno)

reklama
Do góry