reklama
GOLA 3mam kciuki! Licze na dobre wiesci o stanie zdrowia mamy. Czy woreczek zolciowy nie podlega operacji? Cos tak pamietam... Ale wiesz choroba tesciowej mi udowodnila ze nie ma rzeczy niemozliwych! Ona przy nowotworze typu 3 z licznymi przerzutami przertwala ten straszny okres, podleczyla sie, wszystko jest lepiej niz te pol roku temu gdy odkryto chorobe. Mam nadzieje ze lekarze odpowiednio zareaguje? Bo tesciowej poczatkowo odmuwili leczenia i dopiero inny lekarz sie nad nia zlitowal i cos ruszyl... Tak czy inaczej wysylam ci duzo pozytywnych mysli bo to wiele daje.
Aj mnie znow wczoraj spotkala radosc :-) najprzyjemniejsza rzecz dla kobiety... Mierzenie zakupionych wczesniej rzeczy bo doszly do mnie te sukienki wieczorowe co zamawialam. No one sa przecudne! Najchetniej bym ich z siebie nie sciagala oj sobie wczoraj pomierzylam... I jeszcze dali mi tunike gratis, bo nie bylo czerwoenej sukienki tylko brazowa jedna bralam no i chcieli sie zrewanzowac ;-) oj zalety allegro...
a wracajac do codziennosci.... KUBA mi robi kupy nad ranem o.0 wczoraj zrobil jakos przed 6 nawet nie slyszalam kiedy bo zasnol z ta kupa w pieluszce o.0 rano mu zmienilam. Dzis przed 7 zasadzil kupsko ale juz spac nie poszedl tylko lezy w pol przytomny :-/ czemu on tak wczesnie musi... Ech...
Aj mnie znow wczoraj spotkala radosc :-) najprzyjemniejsza rzecz dla kobiety... Mierzenie zakupionych wczesniej rzeczy bo doszly do mnie te sukienki wieczorowe co zamawialam. No one sa przecudne! Najchetniej bym ich z siebie nie sciagala oj sobie wczoraj pomierzylam... I jeszcze dali mi tunike gratis, bo nie bylo czerwoenej sukienki tylko brazowa jedna bralam no i chcieli sie zrewanzowac ;-) oj zalety allegro...
a wracajac do codziennosci.... KUBA mi robi kupy nad ranem o.0 wczoraj zrobil jakos przed 6 nawet nie slyszalam kiedy bo zasnol z ta kupa w pieluszce o.0 rano mu zmienilam. Dzis przed 7 zasadzil kupsko ale juz spac nie poszedl tylko lezy w pol przytomny :-/ czemu on tak wczesnie musi... Ech...
Gola, strasznie mi przykro z powodu choroby mamy. Trzymam kciuki i będę się za Was modlić gorąco. Dużo siły dla Ciebie i Twojej mamy, wszystko będzie dobrze, medycyna idzie do przodu i naprawdę ciężkie przypadki można wykurować!
Jeszcze chciałam coś napisać ale zapomniałam co... wiadomość od Goli mnie przybiła :-(
Jeszcze chciałam coś napisać ale zapomniałam co... wiadomość od Goli mnie przybiła :-(
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Gola kochana trzymaja sie, jestem z Toba myslami !!!! bede sie modlic o zdrowie dla Twojej mamy, duzo sily jej zycze w walce z choroba. Musicie wierzyc ze sie uda i wiem jak ciezko Ci jest teraz.
mary-beth
Fanka BB :)
Dzien dobry dziewczynki!
Chcialam Wam zyczyc milego dnia i przeprosic, ze malo jestem, ale mam mase zalatwien i malo czasu...
Gola - kochana, jak sie masz? Mocno tule i mysle o Was!!! Oby mama nabrala sil do walki z choroba!!! Sciskam mocno!!! Pisz jesli tylko masz potrzebe wygadania sie! :-*
Chcialam Wam zyczyc milego dnia i przeprosic, ze malo jestem, ale mam mase zalatwien i malo czasu...
Gola - kochana, jak sie masz? Mocno tule i mysle o Was!!! Oby mama nabrala sil do walki z choroba!!! Sciskam mocno!!! Pisz jesli tylko masz potrzebe wygadania sie! :-*
Gola84
Fanka BB :)
Dziewczyny - dziekuje, byam zis u mamy. Trzyma sie moja najdrozsza mamusia dzielnie - podziwiam Ja. Boli ja po wczorajszym zabiegu, ale juz je. Jest jeszcze zazolcona, ale schodzi. Musimy wygrac ta walke, moja mamusia musi z tego wyjsc. Moj brat jeszcze nic nie wie, jak mala wstanie jedziemy z tata mu powiedziec
reklama
W
winki80
Gość
Golus kochana- wieki mnie tu nie bylo ,wchodze i taka okropna wiadomosc. Musiscie sie trzymac ,i wierzyc ,ze mama wyjdzie z tego. Ma wole walki ,wiec na pewno sie uda. Modle sie za was.