reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

ponieważ poczytuje was od ponad roku - prawie codziennie - a rzadko się odzywam - no to czas się przedstawić - przynajmniej jednym zdaniem. jestem mamą 11-miesięcznej Zosi. 27 listopada kończymy roczek. więc teraz szykujemy się do zorganizowania urodzin. poza tym rośniemy w górę, mamy wielki apetyt na wszystko, biegamy po całym domu - tylko włosów i zębów za wiele nie mamy :) ale może kiedyś wyrosną.
ja pracuje zawodowo, więc w ciągu dnia zosią zajmuje się opiekunka - która niestety kosztuje nas bardzo dużo. niestety warszawskie stawki są masakryczne. ale jakoś dajemy radę - wyboru nie ma. to tyle tytułem wstępu i obiecuje się więcej udzielać :)

a z dyni polecam
Zupa dyniowa - Przepis

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
niitka hej... zabkami sie nie martw ;) moj nie ma jeszcze ani jednego...

a nawiasem mowiac angie gdzie sa wasze zabki? może już? ;-)

Dziewczyny nie ogarniam, bardzo chcialam wam odpisac ale kazdego dnia konczy sie tak samo ze w koncu padam i nie mam jak odpisac, wiec dzis tylko na szybko bo robota czeka

Mia, Sami wszystkiego najlepszego na Wasze urodzinki, duzo zdrowka i samych radosnych dni.

Musze sie Wam pochwali, (bo jakbym mogla was pominac:tak:). Wiem ze dla Was to juz dawno zapomniane osiagniecia ale dla nas to najswiezsze:

Kinga w koncu potrafi siedziec sama bez zadnego wsparcia, jeszcze zdarza jej sie zachwiac i zrobic bum ale z dnia na dzien jest lepiej, coraz lepiej tez przyjmuje pozycje na raczka, no i nauczyla sie robic papa, klaszcze w raczki juz od dawna (zabawia tym panie w zlobku :tak:) no i super juz kojarzy jak jej robie "wazyla myszeczka krupeczki" i "idzie rak"

onanana trzymam kciuki za tate, duzo sily mu zycze.

mikado szkoda ze tak wyszlo, ale dobrze ze masz takie podejscie do tego

Przepraszam ze tylko o sobie ale nie daje rady na odpisywanie. Postaram sie poprawic.

nimfii niestety nasze zabki chyba zgubily droge do nas bo jeszcze nie dotarly :-) a jak u Was?

Ostatnia edycja:
Nitka witaj! Skoro nas podczytujesz to wiesz że jesteśmy fajne i że fajnie tu z nami:)
Angie kochana doskonale Cię rozumiem z tym niewyrabieniem... Ostatnio się zastanawiałam czy Kingunia juz siedzi i bardzo się cieszę że nasza mała zdolniacha już osiagnęła ten etap!! te bum to i mojej gliździe sie zdarzy hehe A co do reszty umiejętności to wcale mnie to nie dziwi bo Kingunia to baaaaardzo mądra i bystra dziewczynka! Daj jej buziaka od cioci onany!!

Kochane, dziekuje Wam wszystkim serdecznie za przemile zyczenia urodzinowe dla Mii!!! :happy2::happy2: A to dla Was ode mnie:

Załączniki

• ciacho.jpg
    ciacho.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 20
Gola - kochana, no u nas Sab Simlex dal ciala... A tak na to liczylam i slyszalam, ze to cudowny lek, ktory pomaga na najgorsze kolki. I lipa! :no::baffled: Tak wiec u nas bylo tylko czekanie i w dniu gdy Mia skonczyla 3. miesiac jak reka odjal! ;-):tak:

My wlasnie wrocilysmy ze spaceru. :-) Sasiadka nas wyciagnela. :tak: Sloneczko pieknie, wiec nic tylko korzystac. :-)

Mia, Samiku- wszystkiego najlepszego nasze kochane roczniaki!!!!!
Zobacz załącznik 515640

Dziewczyny ja też się nie wyrabiam, wczoraj miałam jeszcze dodatkową robotę i padłam. Dziś zakupy jedzeniowe i wystrojowo-urodzinkowe i spacer z Artim. Poza tym jak już pisałam na FB i Zamkniętym Artik poznał sztukę chodzenia i tzreba za nim biegać i asekurować, bo czasem się jeszcze zachwieje i pada.
Spróbuje się później odezwać moje kochane!

Witaj w naszych skromnych progach Nitka!!

angie u nas takze szczerbatek :tak: z tym ze ma bardzo rozpulchnione dziaslo u gory ajkby mialo wybuchnac :-D ale tak juz od tygodnia wiec wiesz... :sorry2: nie licze na cud... ale ja uwielbiam ten jego bezzebny usmiech <3

Mia, Sami, Wojtek Wszystkiego Najlepszego Kochani;*** Rośnijcie duuuzi, zdrowi i szczęśliwi! ;*:*:*

Zobacz załącznik 515659

STO LAT!!!!!

U nas kochane dalej biegunkowa kupka, Wika to ma już pupcię tak odparzoną, że nie mogę na to patrzeć... Wczoraj szukałam sukienki bądź czegokolwiek w co mogłabym się ubrać na roczek małej i nic nie znalazłam.;((( Prawie wysprzątałam już cały dom - akurat przyda mi się to wysprzątanie tzw "generalne" bo przez pracę zaniedbałam dużo dom ale wszystko wraca na miejsce;) Dziś znów jadę na zakupy i mam nadzieję, że zakupię już "coś" i zrobię zakupy do reszty.

reklama
Do góry