reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

reklama
AniaSm Wszystkiego Najlepszego dla Lenka na te pol roczku!!!spoznione ale szczere kochana ;-) zdrowka dla Kubusia,mam nadzieje ze juz nigdy katar mu nie wroci ;-)
mirelka chlopaki pracuja ostro w soboty bo pracuja w pizzeriach wiec do rana praktycznie wiec zrobili w dniu urodzin a ze to poniedzialek to dla nich ok bo do roboty dopiero pojda pora popoludniowa zdaza sie wyspac i odespac balange :tak::-)

Witajcie!!
nie było mnie dwa dni a tu tyle czytania.SZOK. W niedziele bylismy u rodzinki mego ślubnego - tzw akcja spontaniczna. Fajnie było. Marika ku memu zdziwieniu nie robila podkówek i dała sie innym ponosić. aa wczoraj bylismy po paszporty,a w drodze powrotnej odwiedzilismy jeszcze mojego brata.
dzisiaj nocka spokojna, dwie pobudki do Małej i jedna żeby odniesc Synka do swojego łożka. Kurcze wedruje do nas,a ja nieraz nie mam siły go odnosić :-(
Onanana chrzciny robimy w knajpce, ma być ok 25 osób, wiec nie wyobrażam sobie takiej imprezy w domu. w ogole w związku z tym, że jestesmy za granicą omijają nas wszystkie zloty rodzinne, wiec bedzie okazja sie spotkać w wiekszym gronie. No to super, że Majeczka dostała sie do żłobka, dzieci fajnie sie rozwijają wsrod dzieci, jedyny minus to choróbska wstretne. Ja Ci strasznie zazdroszcze chodzenia do pracy, bo ja momentami wariuje w domu :-)
Winki fakt, w UK sa super promocje, do GAPA tylko chodze jak widze napis "sale" :-) ale uwielbiam te ciuszki, bo sa mega dobre gatunkowo. ja wiem, że u Was drogo, bo mam kolezanke w Norwegii i pamietam jak kiedys przed wyjazdem ona w polsce kupowała podklady, tusze, błyszczyki bo mowila , ze tam jest bardzo drogo. Gdzie ja nigdy nie kupuje w polsce, bo dla mnie w polsce jest drogo :-)
Nimfii no to szkoda, że Maciek sie nie dostał i ze dalej macie problem z karmieniem. a próbowałas tych syropów na apetyt?? u nas tez rewelacyjnie nie jest, mam wrazenie, że moje starsze Dziecko nie ma czasu jesc, ale jak jestesmy sami w domu, to je ladnie, bo pilnuje, zeby jadl wszystko o podobnych porach, ale jak przychodzi wekend i Tata jest w domu to jest masakra jakas. Olaf tez narazie dobrze traktuje Marike, a ona w niego wpatrzona jak w obrazek.
Kati82 ja kurcze nawet nie mam czasu na zumbe na xboxie,ale jak juz mam to lubie sie zmeczyc. naprawde super sprawa.
Sabrinaa to rzeczywiscie nocka ciekawa, ale skoro uprzedzili to milo z ich strony ,urodziny sa raz w roku naszczescie :-) buziaki dla Samiego na te pół roczku
AniaSm buziaczki dla Lenki z okazji ukonczenia poł roczku. i duzy buziak dla Kubusia za to, że był dzielny i oby juz był zdrów jak ryba.
Niuniunia a próbowałas masowac jej kąciki w oczku. ja tak robilam bo Malej strasznie ropiały oczka, ale wiedzialam, ze tutaj w uk wizyta u lekarza nic nie da - bo uslyszalabym, ze to normalne :-( narazie naszczescie przeszlo. Ty to jestes dobra gospodyni to sobie poradzisz na pewno z chrzcinami. mocno podziwiam
Magggipka widze, ze masz w domu kaszkowo-deserkowego wyjadacza :-) jedno jest pewne nic sie u Was nie zmarnuje :-)

ANUS ja też kochana czasu nie mam do tego pracuje , ale muszę bo nie mogę patrzeć na siebie i już było mi tak ciężko że powiedziałam basta , te które pamiętają wiedzą że próbowałam z 5 razy dietę ale kiepsko szło więc stwierdziłam że jak będe ćwiczyć to szybciej schudnę i będzie mi żal się objadać bo tyle wysiłku ma iść na marne ? już prawie tydzień a już mi lepiej 1,5 -2 na wadzę mniej a to cieszy :))))
na zumbe idę w pt na 20 na razie ćwiczę w domku w pozostałe dni prawie codziennie i chcę iść na basen ale mam problem z czasem bo rano nie mam z kim małej zostawić ale to też opanuję i w tym tyg pójdę
saabrina 100 lat dla Samiego i aniasm dla Lenki na te 6 mc

anus fajnie ze sie wam wypad do rodzinki udal a takie spontaniczne wycieczki sa najlepsze :-) A co do chlopakow i ich urodzin to ich tam mieszka 5(chyba,jak nie wiecej) wiec jeszcze kilka imprez urodzinowych pewnie nas czeka :sorry2:
Kati podziwiam Twoj zapal,trzymam mocno kciuki co by kg lecialy w dol szybko ;-)

A u nas wlasnie swieci slonce,pada deszcz i do tego jeszcze wali grad :szok::no: normalnie jeszcze brakuje sniegu :-D

hej
u nas nocka super , oprócz pobudki o 4 :szok: bo Lenka stwierdziła że głodna jest hehe , odkąd jej te zębiska idą to się troszkę w spaniu popsuła no ale mam nadzieje że już niedługo wróci do normy ,no i czas zwiększyć porcję nocnego mleczka :tak:
Kuba odkąd wstał to mu z nosa nic nie leci więc już jest posteęp :tak::-)
Sabrina Najlepszego dla Samiego :-)
Kati Gratki , mi tak bardzo kg nie przeszkadzają co zwis na brzuchu :zawstydzona/y: , ale wygrzebałam ze schowka moje hula hop i kręce :tak: , poolecam takie WIELKIE HULA HOP HOOP KOŁO FITNESS Na PREZENT DUŻE (2280520126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , naprwadę efekty już po kilku-kilkunastu dniach :tak:
Anus fajnie że wycieczka udana :tak: ,nocnych wędrówek nie zazdroszcze , moje bratanice też tak robią a starsza ma już 6 lat skończone , no ale kiedyś to się pewnie skończy ;-)

aniasm JAK PRZESZKADZA Ci brzuszek to zobacz w necie ćwiczenia 8 vajdera chyba tak się pisze ponoć bardzo skuteczne po 2 tyg pierwsze efekty ćwiczenia dużo czasu nie zajmują i zacznij od paru powtórzeń - może pomogą :0 trzymam kciuki za zniknięcie oponki :)))
sabrina mam nadzieję że tym razem nie będzie słomiany ;)

Kati no to wytrwalosci zycze w walce z kilogramami. no a vader jest dobry, ale te cwiczenia sa dosyc ciezkie, ale ten kto wytrzyma ibedzie robil to regularnie rzeczywiscie moze dostrzec szybko efekty.ja wymieklam po dwoch tygodniach.
AniaSm bo ja nie do końca jestem w temacie, co było przyczyną zabiegu Kubusia?

Moja Gwiazda rano dziś drzemała ponad 2 godziny. zdarzyłam zajrzec na forum, ugotowac rosól, makaron, obrac ziemniaki do obiadu, wypic kawe, znów zajrzec na forum. oby tak bylo codziennie to nie bede miała takich zaległosci.
Teraz leży sobie na macie i "chodzi" we wszystkie strony. Ide karmic Starszaka (to trwa pol godziny) i zbieramy sie na spacer.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej lasencje:)
AnnaJ007
nic nie trzeba zapamiętywać, piszesz na jednej stronie a na następnej (w innej zakładce) czytasz i odpisujesz:) Tylko ważne,żeby potem całość skopiować bo wcina posty!
Ssabrinaa superasko Sami wygląda na huśtawce, normalnie jak dorosły chłopiec. Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszego solenizanta! Co do imprezy sąsiadów to miło z ich,że Was poinformowali ale niestety domy mają cienkie ściany i wszystko słychać.
margo cudowny wyjazd nad morze, oby Wam pogoda dopisała! fajnie,że pospałyście ja wstałam dziś o 8.48:)
Cocca wieczór to upragniona i ukochana pora każdego rodzica i ta błogosławiona cisza:) Wczoraj wieczorem zajrzałam na BB to prawie wszystkie byłyśmy dostępne:) Fajnie z takim brodzikiem, ja jak tylko Filip usiądzie przeniosę wanienkę do dużej wanny i będzie wygodniej myć, teraz go kąpiemy w wanience na stole jadalnym w kuchni na dole a kuchnię nagrzewamy przed kąpielą a potem cała kuchnia pływa:)
Niuniunia oj moje też wczoraj marudziło,że powaliło mnie z nóg. Idziesz do gina pierwszy raz od porodu? Ja jeszcze nie byłam:( W Polsce zaliczę wizytę bo mi 50 euro szkoda.
Onanana super,że udało się ze żłobkiem.
maggipka ubawiłaś mnie z tym jedzonkiem:) tylko drożej Was to wyniesie bo słoiczki małe i drogie a dorosły potrafi zjeść:)
mirelka życzę poprawy pogody!
Kati82 tak trzymaj! Ja muszę brzuszysko zrzucić. Poszukam tych ćwiczeń co polecasz;)
AniaSm super,ze już z Kubusiem lepiej!

U nas troszkę lepiej po wczorajszych cyrkach, takie małe a potrafi zwalić dorosłego z nóg:) no i wreszcie słonko świeci i jeszcze nie padało (nie zapeszać)
Wreszcie wyjdę na spacer bo i mi tlenu brakuje.
Miłego dnia!

Do góry