Hej lasencje
AnnaJ007 nic nie trzeba zapamiętywać, piszesz na jednej stronie a na następnej (w innej zakładce) czytasz i odpisujesz
Tylko ważne,żeby potem całość skopiować bo wcina posty!
Ssabrinaa superasko Sami wygląda na huśtawce, normalnie jak dorosły chłopiec.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszego solenizanta! Co do imprezy sąsiadów to miło z ich,że Was poinformowali ale niestety domy mają cienkie ściany i wszystko słychać.
margo cudowny wyjazd nad morze, oby Wam pogoda dopisała! fajnie,że pospałyście ja wstałam dziś o 8.48
Cocca wieczór to upragniona i ukochana pora każdego rodzica i ta błogosławiona cisza
Wczoraj wieczorem zajrzałam na BB to prawie wszystkie byłyśmy dostępne
Fajnie z takim brodzikiem, ja jak tylko Filip usiądzie przeniosę wanienkę do dużej wanny i będzie wygodniej myć, teraz go kąpiemy w wanience na stole jadalnym w kuchni na dole a kuchnię nagrzewamy przed kąpielą a potem cała kuchnia pływa
Niuniunia oj moje też wczoraj marudziło,że powaliło mnie z nóg. Idziesz do gina pierwszy raz od porodu? Ja jeszcze nie byłam
W Polsce zaliczę wizytę bo mi 50 euro szkoda.
Onanana super,że udało się ze żłobkiem.
maggipka ubawiłaś mnie z tym jedzonkiem
tylko drożej Was to wyniesie bo słoiczki małe i drogie a dorosły potrafi zjeść
mirelka życzę poprawy pogody!
Kati82 tak trzymaj! Ja muszę brzuszysko zrzucić. Poszukam tych ćwiczeń co polecasz
AniaSm super,ze już z Kubusiem lepiej!
U nas troszkę lepiej po wczorajszych cyrkach, takie małe a potrafi zwalić dorosłego z nóg
no i wreszcie słonko świeci i jeszcze nie padało (nie zapeszać)
Wreszcie wyjdę na spacer bo i mi tlenu brakuje.
Miłego dnia!