reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Kubuś byl bardzo dzielny na wczorajszym szczepieniu, ledwo co zaplakal ;-)

Wczoraj tez przyszly do mnie nowe pakiety - z Bebilonu i Hipp.
Ale z Bebilon nie dostalam misia jak niektore z was, tylko porcje mleka i śliniaczek z poradnikiem.
Od Hipp to juz drugi pakiet bo za pierwszym razem dostalam plastikowa lyzeczke i poradnik o rozszerzaniu diety, a teraz dwie porcje mleka Combiotic... zamawialam to normalne a nie HA dla alrgikow, bo takie tez mozna.

Ale i tak najfajniejsza wydaje mi sie byc przesylka od Bobovity :) Fajny ten ich poradnik.

reklama
Nimfii super że Kubuś taki dzielny. A gratisy rzeczywiście fajne. mnie najbardziej zadowoliły te z hippa. Był słoiczek chyba marcheweczka, łyżeczka i chyba tez poradnik a w rossmanie odebrałam kolejna paczuszkę z słoiczkiem, soczkiem i kolejną łyżeczką:-D

angie brawa dla Kingi
nimfii dzielny synus
onanana biedna Majeczka napłakała się, a ona poprostu chciała pić, moja tez czasem takie cyrki robi

a ja z gratisów dostałam tylko z bebilonu sliniaczek no nic czekam dalej

Hej maminki :-)
U nas nocka jakas dziwna Sami sie obudzil o 1 i 5 na jedzenie :baffled: juz dawno tak nie mial ale pewnie dlatego ze ostatnie jedzenie mial o 21 :tak: i od 8 juz gadulec opowiada i wedruje po lozeczku :tak: od kilku dni odkryl ze ma stopy i sie nimi wiecznie bawi i mietoli w rekach :-D
helenka biedny Olus,zdrowka dla niego a dla Ciebie duzo sily kochana ;-)
angie brawo dla Kingusi!!!! zdolna dziewczyna z niej moj jeszcze sie na brzuszek nie przekrecil :tak:;-)

Ja sie tez ostatnio porejestrowalam na tych angielskich tutaj stronach z Hipp i cow & gate ( polska bobovita) i Aptamil(bebilon) i dostalam z Hippa lyzeczke oraz probke kaszki mlecznej :tak: a z tego cow&gate dostalam fajny poradnik i duzo przepisow tam jest oraz Sami dostal maskotke krowe a z Aptamila dostal maskotke niedzwiedzia polarnego :tak::-)

hej Mamusie
angie brawa dla Kingusi:-)
nimfii dzielny mężczyzna z Twojego Kubusia :)
onanana biedna Maja i Tatuś tez w sumie bo pewnie się denerwowała co jest grane, ja tez miałam tak pare razy ze jak wychodziłam to Zuzia tacie marudziła cały czas,moze dzieciaczki czują ze mamy nie ma w pobliżu i jak mają gorsze dni to sobie popłakują

Ja tez jestem zadowolona z tego poradnika z bobovity przydatne info w nim są. Z bebilonu tez nie dostałam misia tylko mleko i śliniak i taki poradnik tez a z hippa nie pamiętam żebym się gdzieś rejestrowała.
Dobrze ze dzisiaj pogoda lepsza to przynajmniej na spacer pójdziemy bo wczoraj tak wiało ze mało głowy nie udarło i siedziałyśmy w domu. Szkoda ze weekend ma być zimny i mówią ze nawet może śniegiem sypnąć:angry:ale pociesza mnie fakt ze święta mają być cieplutkie:-)
U nas dalej brak kupy kurcze nic juz nie pomaga ani śliwki ze słoiczka ani jabłka ani żadne soki czy herbatki mam tylko nadzieję ze to się jednak unormuje bo jestem załamana.
Wczoraj byłam kupić parę bodziaków i kaftaników b Zuzia juz powyrastała ze starych i powiem Wam ze wszystko takie drogie ze głowa boli,taki bodziak zwykły z krótkim rękawem 18zl a kaftanik 15zł masakra:baffled:

nimfii Kubus bardzo dzielny byl!!!! u nas ostatnie szczepienie bylo okropne mial 3 szczepienia i strasznie plakal biedny...
asia a jak dlugo nie robi juz kupy Zuzia ??

Ja juz puscilam pranie z nasza posciela i potem wywiesze na podworko i szybko wyschnie bo jest cieplutko trzeba korzystac puki jest ladnie ,Sami zjadl gruszke i poszedl spac :tak: :-)

Dzien dobry:)
niuniunia - super, że kiecuszkę ślubną sprzedałaś - ja moją, z welonem, etolą i butami i kolczykami od razu po ślubie sprzedałam :-)PS co do podrozy to ja ciągle z Polą autem jeżdżę - na arzie najdłuższa nasza wyprawa tak ok właśnie 1,5 godziny - miało być z 40 max, ale były takieeeeeee korki (dlatego też zmieniałam ten fotelik, na taki z bazą, żeby szybciej było montować i bezpieczniej podczas podróży) i nie martw się spokojnie powinna Wasza Wikusia dać radę - a jak dotychczas się zachowywała w aucie? Bo są dziecia które np od razu zasypiają i lubią ( na szczęście POlcia tak ma) i takie , którym ciężko wysiedzieć ściśniętym w foteliku, ale wtedy np mama siada z tyłu są zabawki i może jakoś zabawiać
angie - brawo dla Kingusi !!!
onanana - ja czasem też nie wiem o co kaman z naszą Polą....po czym okazuje się, że np na boczku mocno chciała spać, tak czy inaczej ząbkowanie się już rozpoczęło i troszkę pomęczy nasze bobiki... U nas na razie zębów brak, za to śliny dostatek i gryziemy wszystko co się da:happy:
nimfii - ja w szpitalu uzupełnialam broszurkę chyba ,z Hippa albo z Bobovity i z czegoś jeszcze - już nie pamiętam - i do dziś nie mam nic!!!!! (miałam w niebieskim pudełku i w takim różowym coś jeszcze)
Ssabrinaa Polcia widzi , że stopki są, patrzy jak nimi rusza, ale nie ciągnie za nie, Wasz Sami już obczaił, że można je miętolić ;-) U nas nocka z 3 karmieniami!!!!! i pobudka 6:30:/
Pola śpi, wstanie idziemy na spacerek i na małe zakupy do Rossmana, dziś cieplej niż wczoraj, ale już nie tak słonecznie...

Hej kobitki.
Za nami koszmarna noc. Olek wiecznie na rękach, marudny bo kaszel go męczy. Spałam z nim w łóżku bo cały czas sie krztusił. Masakra. Byłam u pediatry rano ma zapalenie oskrzeli :( jak nie bedzie poprawy to do szpitala mam skierowanie. Jutro przyjedzie do nas do domu i go osłucha kontrolnie. Dostaliśmy antybiotyk. To już 7 od urodzenia. Ehh. Dobrze że teraz śpi jeszcze, jak wstanie spróbuje wmusić trochę mleka w niego bo nie chce jeść.

reklama
helenka zdrowka dla malucha!!!!!

gola
ja takze wypelnialam taka ankiete chyba z hipp, polozna mi ja dala do wypelnienia i z tego tez nic nie otrzymalam :(

FamilyService.pl - Family Service

tu tez obiecują probki ;) po rejestracji...

Zamawialam juz probki z Hipp, Bobovity, Bebilonu, Johnsons, Family Service, jesli ktos ma jeszcze jakies namiary na linki do probek to dajcie znać ;-)

Do góry