Dzień dobry maminki kochane :-)
wczorajszy dzień spędziliśmy w Ikei
noo wyruszyliśmy o 14 i wróciliśmy po 19
upolowałam śpiworek o którym pisałyście-czy jak wsadzę małą w bodziaku i bluzce z długim rękawem w taki ciepły śpiworek to przykrywać ją jeszcze??
kurde Ikeowe pokoiki dla rodzica z dzieckiem mnie rozwaliły
-jak pokój w domu-fotel, dywanik, przewijak, lampa
a w galerii Bonarka w Krakowie, drugiej co do wielkości w mieście jest tylko jeden mały pokoiczek-jedyny przewijak na całe centrum i niewygodne krzesełko-ale o spokojnym karmieniu mozna zapomnieć bo jak jest 1 pokoik to co chwilę ktoś się dobija i awanturuje czemu tak długo zajęte
andrzelika :trzymam kciuki za odmrażanie-zarówno wody jak i ocieplenia waszej fajnej jak dotąd relacji
Z tego co piszesz to teściowa wręcz cię naciąga na jedzenie? Katastrofa normalnie, co za ludzie, zamiast wam pomóc to jeszcze obciążają. jakby się kiedyś jeszcze zapytała np czy masz mięso bo ona by kawałek ziemniaka dorzucić chciała i podjesć obiadek, to powiedz: nie, dzisiaj nie mamy mięsa ale mam nadzieję że u mamy coś się znajdzie bo nawet nie miałam kiedy ani za co zrobić zakupów-myślę że to byłby ostatni raz , a jak nie to powtarzać w podobnych sytuacjach do skutku.
2mycha1 : walentynkowa noc nie powiem, całkiem całkiem fajna, a czy UDANA to się za miesiąc okaże jak test ciążowy będę robiła;-) dotychczasowe ujemne
Kraków przykrył już śnieg-z rana tak nieśmiało, a teraz wali z góry jakby ktoś poduszki potargał :-)
gola84: za dwa dni śnieg ma odpuścić to mam nadzieję że pojedziesz do dziadka
Nie wiem jak trafić znowu na wątek zamknięty żeby zdjęcia podziwiać :/
AnnaJ007: troszkę kwiatków zazdroszczę, ja na pocieszenie mam kwitnęce fiołki alpejskie w doniczce
mirelka, ankush: urlop macierzyński jest to średnia pensji jakie dostawałyśmy wcześniej, więc nawet jakbyście dostały podwyżkę to tylko na papierze. No a jak nas nie ma to nikt nam nie musi podwyżek dawać... U mnie podejrzewam żę na dzień dzisiejszy nawet dziewczyna która na moje miejsce przyszła już ma wyższą stawkę...
niuniunia20: na mój profil też dziwne osoby wchodzą np z grudnia 2011 (ja tez wchodzę jak ktoś mnie podgląda) no ale cóż, forum jest otwarte i każdy może...
Aneczka87: lipa z tym gazem
syl: powodzenia na szczepieniu !! my to samo miałyśmy 8 lutego-nie było łatwo
mirelka: a ja się właśnie zastanawiałam co to za "święto we wsi" że mój mąż dzisiaj paczkę pączków z Biedronki przytargał
ojjjj ale chrustu czy inaczej faworków bym pojadła
Ssabrina: no tak trzeba powiedzieć, jak nie urok to sraczka, jak nie katar to opryszczka... to od osłabienia organizmu... oby szybko paskuda zeszła!!
agalodz: dziwne to co piszesz... patrycja owszem patrzy na nas jak się obudzi np to się patrzy kto przychodzi do łożeczka i nawet głośno się śmieje, ale jak leży w bujaczku to bardziej ogląda zabawki, lampę, sciany i wszystko co się napatoczy... Żeby się jakkolwiek przytulała to nie zauważyłam nigdy, nie mówiąc o mocnych uściskach-raczej ja ją przytulam i ona raz na to pozwala a raz nie.Jak ją noszę to najwyżej mnie szczypie dłoniami wczepiając sie w skórę szyi albo ciągnąc mnie za włosy, ale przytulaniem nazwać tego nie mozna. Jak ją karmię to patrzy tępym wzrokiem na cycka albo w przestrzeń, czasami się szarpie przy jedzeniu to o przytulaniu tez nie ma mowy.
Tak jak dziewczyny piszą-skonsultuj się z innym lekarzem bo prędzej ty oszalejesz ze zgryzoty niż twój synuś ma autyzm
Jeszcze wracając do walentynek, to rok temu mąż mnie zaskoczył strasznie. Rano jak zwykle poszłam do pracy, siedzę w biurze, przychodzi pora otwarcia stołówki więc sięgnęłam do torebki po portfel żeby iść na śniadanie. Otwieram torebkę a tam siedzą dwa pudełeczka z Apartu ze srebrnymi kolczykami i wisiorkiem
jeszcze nigdy w życiu się tak nie ucieszylam-bardziej z niespodzianki niż z tej biżuterii bo mnie tak zaskoczył. Pamiętam jak dziś jak się zdziwiłam i cały dzień buzia jak banan. Potem upojny wieczór w wannie z butelką wina (nie wiedziałam i się nie spodziewałam nawet że jestem w ciąży bo już miałam orzeczoną niepłodnosć i umówioną wizytę w klinice invitro)...