reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

pączków nigdy nie robiłam, za to co roku chruściki, ale w tym roku nie piekę, bo wczoraj były rogaliki z konfiturą różaną na Walentynki więc w tym tygodniu szczęścia wystarczy;-)

reklama
chruścik u nas w domu mama zawsze piekła ja symbolicznie zjem 1 pączka za to mój m nadrobi już kazał kupić sobie 10paczków:cool:
od niedzieli zajadam się ciastem i tortem z chrztu dość już tego :no:

oojj jak ja uwielbiam tłusty czwartek... ja jestem pączkowym potworem :-D i potrafię ich zjeść naprawdę dużo :tak: mój rekord to UWAGA !!! 16 pączków !!! padł 2 lata temu hehe a tak to 10 to jest u mnie minimum, ale w tym roku muszę się chyba ograniczyć bo karmie cycem i boje się ze nadmiar pączków zaszkodzi Nadii

mycha dobra jesteś 16pączków:szok:
nimfii prawda z Biedronki pączki są dobre ja często kupuję w Lidlu też dobre może dziś już kupię na jutro :tak:

Dziewczyny i mnie dziś głowa boli i jakoś mi tak jakby nie dobrze..mała dziś też jakaś śpiąca zawsze śpi po 30 min dziś jakoś więcej po spaniu daje..;-) Oj zjadła bym teraz pączusia..

Hej maminki :-)
Nie bylo mnie znowu ale mialam maly problem z netem,problemy w serwisie co sie im czesto zdarza :tak:
Wy jak zwykle tyle postow ze ciezko to wszystko nadrobic,nawet nie probuje bo malo czasu mam.U nas nocki juz lepsze,jednak zmiana mleka dobrze synkowi zrobila bo mniej placze i nie ma juz takich problemow z brzuszkiem :tak: :-)
Ja tez mam dzisiaj jakiegos lenia i taki ciezko zaplon do roboty a synek mi nie pomaga bo zrobil sobie tylko 2 drzemki po 20 minut :confused2: ledwo co troche dom ogarnelam a on juz oczy otwarte i sie domaga towarzystwa :tak: teraz tatus go zabawia wiec mam chwile dla siebie i czas na kompa wkoncu :-)
A i jeszcze bym zapomniala ze Ja sie juz czuje dobrze ale wczoraj jakbym nie miala malo choroby to wyskoczyly mi takie dwie ogromne opryszczki na ustach :no: no normalnie jak nie urok to sraczka dziewczyny.

Ostatnia edycja:
reklama
Moje kochane mam do Was pytan kilka bo mnie Ci lekarze wykoncza o do tego ja jestem taka ze tak bardzo sie o wszystko martwie...Byłam dzis na szczepieniach i moja pani doktor pamietała ze w grudniu i 4 stycznia jak u niej byłam Wojtus jeszcze nie skupiał wzroku pyta mnie czy byłam u okulisty mowie ze tak ze wszystko dobrze ze na nas patrzy sie sie smieje juz głosno.A ona mowi ze trzeba go obserwowac bo moze on znalazł sobie inny swiat nie musze mowic jak bardzo mnie zmartwiła pytam czy chodzi jej o to jak jest w autyzmie???Ona mowi ze teraz tego nie mozna stwirdzic ale cos tak mozna i jak szybko to wykryjemy to uda sie go wyleczyc w 100 procentach i pyta mnie cxzy mocno sie przytule i pokazuje mi tzn na mnie ze powinien tak mocno..juz nie wiem czy ona jest nienormalna??czy ja? zaczynam sie matric ...czy Wasze sie dzieci sie do Was mocno przytulaja czy zawsze na Was ;patrza??bo jak jak go nosze jak jest wyspany to patrzy wszedzie i wcale sie nie tuli wrecz przeciwnie chce wszystkozobaczyc chyba ze jest spiacy to sie tuli ale nie wiem czy bardzo..czasami go trzymam przy piersi czy jak pije z butelki to tez na mnie nie patrzy czy powinnam sie martwic??Ja to mam ciagle cos

Do góry