reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Witam dziewczyny:-) Jestem juz w domku. Nie wiem kiedy Was nadrobię, ale sie postaram jak najszybciej. Mam nadzieję,z e u Was wszystko dobrze.
Nad jeziorkiem było fajnie, tylko szkoda, ze tak krótko. Chociaz jak patrzę na tą pogode, to moze i dobrze, ze dłużej nie moglismy zostać. Ale chociaż odpoczęliśmy sobie i pobyliśmy razem:-)
Tylko kręgosłup mnie tak bolał, ze chwilami chodzić nie mogłam.
Za to dzidzia sie rozbrykała na dobre:-)

Dzisiaj idę do lekarza i strasznie się boję jak tam moja szyjka po wyjeździe. Mam nadzieję,ze nie jest gorzej. Trzymajcie kciukasy!

reklama
Margana no to super ze wam sie wyjazd udal :-D Powodzenia na wizycie,kciukasy oczywiscie zacisniete &&&&&&& Daj znac po wizycie koniecznie :-D
A mnie cos wyskoczylo na stope,tak na wysokosci kostek jest to taka plama czerwona dosc duza i sucha i mam uczucie jakby mnie to miejsce pieklo tak jak po oparzeniu no ale nie oparzylam sobie niczym tego miejsca i sie zastanawiam co to moze byc:oo2: mam nadzieje ze to tylko jakas egzema i ze przejdzie mi to juz niedlugo:tak:

Margana fajnie tak odpocząc od wszystkiego i zregenerować siły:-) trzymam kciuki za wizyte zeby wszystko było w porządeczku i czekamy na ijfo.
Ssabrinaa no ciekawe co to ci wyskoczyło narazie obserwuj a jak nie znikinie to pewnei do lekarza się wybierzesz no nie?
Kurcze a ja sama nie wiem bo od jakiegos czasu tak od 1,5 miesiąca mam jakieś uczulenie tylko nie wiem, wyskakują mi takie czerwone swędzące krostki albo na nogach albo na rękach i tak chwile mnie poswędzą i znikają normlanie trafia mnie to! Juz sie bała i zrobiłam sobie próby wątrobowe zeby wykluczyć cholestaze i mam w porzo wyniki. Ginka mowila ze moze na proszek albo jakis płyn ale zmieniłam i dalej nic najgorsze ze nie moge wyczaic po czym mi sie to robi bo myslałam ze moze po jakims jedzonku ale nie zauwazyłam zeby to było po czyms konkretnym. Mam tylko nadzieje ze to nie szkodzi dzidziusowi.

dziewczyny dobrze zauważyłyście andrzelika się coś nie odzywa
tak samo bryszka dziś nie pisała z tego co kojarzę to czesto się udziela miała dzią na zukupy jechać może poprosu tak ją pochłoneły te zakupy:-D

To dobry pomysł, żeby jutro się do niej odezwać. Ja też mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje, może problemy z netem? Ja miałam dziś awarię kompa, ale przeskoczyłam na laptopa :-) Aha no i musiałam dokupić dodatkowy pakiet netu, bo po tyg.już wyczerpany ;-) Wszystko przez forum, zakupy na allegro i filmiki o dzidziolach. Chyba zwariowałam :crazy::rofl2:

całkiem możliwe, że ma coś z netem, na Dolnym Śląsku było naprawdę parszywie, tylko deszcz i nic więcej, internet wtedy lubi odmawiac posłuszeństwa

reklama
Do góry