mary-beth
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
U nas leje. Wczoraj było pięknie, wręcz plażowo, zostawiłam pranie na balkonie, żeby mi wyschło... a rano wszystko bardziej mokre niż wieczorem
Za 2 dni wizyta, nie mogę się już doczekać wiadomości, co jest z moim małym chłopcem Dla mnie najprzyjemniejsza rzecz to słuchanie serduszka :-) czekam na to od dwóch tygodni, a jednak wolałabym słyszeć codziennie
Ponko - hejka! Powodzenia na wizycie!
Hej dziewczyny :-)
Ja niedawno wstalam,u mnie jest tak duszno ze ledwo dycham a w nocy to spac nie moglam
mary-beth spacer byl udany ale bylo dosc cieplo wiec nie bylismy zbyt dlugo zaliczylismy pare sklepow,moj se kupil koszulke a ja jakas tuniczke
A teraz ide na sniadanie
Sabrina - super, ze spacerek udany! :-) Ja zaraz się wybieram, tylko jeszcze nie wiem, czy do miasta, czy na spacer tylko... W czwartek śmigamy na większe zakupy, więc dam sobie chyba dziś spokój... A samopoczucie OK?
Cześć dziewczynki,
u mnie tak samo zimno i szaro buro niestety :--(
cały weekend spędziłam na rozdawaniu zaproszeń na ślub :-), więc nie nudziłam się hehe... jeszcze kilka zaproszeń zostało ale to już na następny weekend.
a dzisiaj mam zamiar wybrać się na "Ciuchy" u mnie w rodzinnym mieście jest taki fajny sklepik gdzie są nowe ciuchy z metkami papierowymi np. z H&M z najnowszej kolekcji w cenie 3 razy tańszej niż w sklepie (i to pełna rozmiarówka) więc mam nadzieję że uda mi się coś upolować
Miłego dnia życzę mimo tej paskudnej pogody
Mycha - udanego polowania! :-) A kiedy masz ślub?
Ja do mojego lekarza dzwonię od rana bez skutku!!! Pewnie się nie dodzwonię, wiec jutro się wybiorę. Poza tym dzień zaczął się całkiem nieźle, mimo, ze całą noc strasznie bolały mnie biodra i nie mogłam sobie znaleźć pozycji... Tymczasem spadam pod prysznic i na spacer, wiec miłego dnia!