reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Witam dziewczyny:-) Jestem juz w domku. Nie wiem kiedy Was nadrobię, ale sie postaram jak najszybciej. Mam nadzieję,z e u Was wszystko dobrze.
Nad jeziorkiem było fajnie, tylko szkoda, ze tak krótko. Chociaz jak patrzę na tą pogode, to moze i dobrze, ze dłużej nie moglismy zostać. Ale chociaż odpoczęliśmy sobie i pobyliśmy razem:-)
Tylko kręgosłup mnie tak bolał, ze chwilami chodzić nie mogłam.
Za to dzidzia sie rozbrykała na dobre:-)

Dzisiaj idę do lekarza i strasznie się boję jak tam moja szyjka po wyjeździe. Mam nadzieję,ze nie jest gorzej. Trzymajcie kciukasy!

Trzymam kciuki za wzytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jestem pewna że wszystko ok.

Ja też niskocisnieniowiec, czasem mi się zdarza mały bloackout, no już raz byłam bliska omdlenia.
Narzekacie na deszcz a u nas odwrotnie, straszne upały, nie mogę spać w nocy, zasypiam nad ranem i budzę się ok 13:szok:
poza tym ok, dzien jak co dzien....

buziaki brzuszkowe od e-ciotki!

reklama
Hej mamusie my już na nogach właśnie wcinam 3 kanapkę i nadal czuje się głodna. słoneczko przebija się za chmurek, hurra już dość miałam tej kiepskiej pogody.

Dzis nie udalo nam sie powtorzyc wczorajszego sukcesu i obudzic sie o 9 :sorry: pobudka juz o 6.30, ale o dziwo, jestem ostatnio wyspana.
Mam sporo do pozalatwiania, ale nawet mi sie nie chce z domu wychodzic na taka pogode. Tylko czekam do weekendu bo obiecuja poprawe pogody.

Maciek sie juz niesamowicie nudzi w domu, a marudny jest na maxa. Nie mamy co ze soba zrobic, a dzis choc sobie przygotuje ten serniczek na zimno z galaretka i malinami ;-)

Zauwazylam ze poza andrzelika jeszcze kilka mam sie nie odzywa od kilku dni. Moze odpoczywaja, albo gdzies wyjechaly?

Dzień dobry ciężaróweczki:)
U nas dalszy ciąg "jesiennej aury". miałam wczoraj paskudną końcówkę dnia, za dużo się denerwuję w ciąży! :/
Na szczęście dziś już nowy dzień i nie chcę wracać do tego co było wczoraj...

Cześć Mamuśki!
U nas pogoda też lepsza niż wczoraj, planuję pranie, bo mam go całe sterty po przeprowadzce.
Dziś tez będą mi hałasować stolarze, dokańczają szafy i biblioteczkę, wieczorem przyjdą znajomi, także pracowity dzień mnie czeka.
Pozdrowienia i miłego dnia!!

Hey dziewczyny żyje nic mi nie jest, ale dziękuje za troske miło z waszej strony :) nie pisałam, bo fakt faktem net kiepsko mi ostatnio chodzi przez tą pogodę
bo mam z iplusa i słaby zasięg jak wchodziłam na neta to ledwo co się przeskakuje ze strony na stronę, aż mnie szajba bierze, a też nie siedziałam,
bo ostatnio marze tylko o leżeniu tak strasznie boli mnie kregosłub, że siedzieć nie mogę.
Na następną środę idę na usg, ale jest dobrze mały kopie w brzuszku i to coraz bardziej, aż czasem zaboli..
Próbuje coś znowu skombinować żeby zabrać monitor koło łóżka z klawiaturą i myszką żebym mogła sobie leżeć, bo tak nie dam rady na siędząco być przy kompie.

Cześc kochane:-)
Andrzelika cieszymy sie, ze sie odezwałaś i ze wszystko ok;-):tak:
Ja sie muszę ostro wziąć do pracy i potem uczyć na jutro:wściekła/y::wściekła/y: Pogoda u nas średnia, chłodno ale nie pada póki co:tak:
No nic kochane, zyczymy Wam miłego dnia:tak::tak::-):-)

Hej brzuchatki :)

Andrzelika, dobrze, że jesteś :)

Ja dzisiaj trochę przymulona, jeszcze się nie rozbudziłam. Mój A. właśnie poleciał do pracy, a ja znowu zostałam sama w domu. Mam całą masę rzeczy do zrobienia dzisiaj, a nie chce mi się... w sumie jak zawsze ;)
Zaraz teść wpadnie, będzie nam kabinę prysznicową naprawiał, coś się tam zepsuło.
Wczoraj teściowie wpadli, ja myślałam, że z wizytą, a oni w piwnicy zaczęli szperać i końcowo w godzinkę uprzątnęliśmy ten bałagan. Jest teraz czyściej niż przed zalaniem :-D Materiałową część wózka wnieśliśmy na samą górę, żeby nam nie popleśniało nic z wilgoci, bo to dla maluszka jest i to najważniejsza rzecz dla mnie, jak na razie :p

Ja lecę na śniadanko, jak się da, to jeszcze potem podczytam co się dzieje :)

andrzelika dobrze wiedzieć, że u Ciebie wszystko ok:)
ponko to miłe ze strony teściów;-)
Włos umyłam, siedzę jak często w turbanie na łepetynie i obczajam co naskrobałyście sekretarki:-D Chcę pojechać jak już się ogarnę odwiedzić mojego dziadka - to jedna z najważniejszych osób w moim życiu , a jakie wiersze piękne pisze! Nawet jeden jest o mnie i dla mnie (napisał kiedy miałam z jakieś 14- może 15 lat). Kocham Go mocno!

reklama
Hej laseczki:-)
andrzelika jak dobrze ze sie odezwalas ;-):-D
U mnie pogoda od rana sloneczna i jest duszno,w nocy bylo srednio no ale nie moge powiedziec ze spalo mi sie dobrze ehh za duszno i cieplo mi bylo:tak:
ponko mily gest ze strony tesciow :tak:
A Ja zmykam na sniadanie :-D Odezwe sie pozniej ;-)

Do góry