reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
i ja się dziś melduje, ale mamy dziś lenia, wstaliśmy o 12 jak nigdy dotąd, raz nie zawsze i na dzień dobry mąż mi przykrość sprawił, aż mi łzy napłynęły do oczu, ale nie będę się jego głupimi tekstami przejmować by dzidzię nie denerwować. chciałam Wam się pochwalić, że mój bobo wczoraj mnie zaczepiał, choć nie wiem czy to to.ale będę obserwować dalej czy to oby na pewno jego kopniaki:)

Majuska przykro mi z powodu tej cytomegalii. Ale najwazniejsze, ze znasz wyniki, masz dobrego lekarza, który o Was zadba i bedzie wszysko pod kontrolą! Życze Ci wszystkiego dobrego, zeby to swiństwo nie miało wpływu na dzidzię!

Kati82 miłego wypoczynku i szcześliwej podróży!

mary-beth gratuluję córeczki!

Dziewczyny ja też jestem strasznie nerwowa. Tylko, ze ja w ogóle jestem nerwus i płaczka, a co dopiero teraz! Czasami wydaje mi się, ze mój maż bierze mnie za wariatkę, która ryczy i wścieka sie z byle powodu:baffled: Niby mówi, ze nie, ale kto tam wie co myśli;-)

laski, ściskam Was mocno, nie mam czasu żeby odniesc sie do kazdej, bo jestesmy u tesciow wiec same wiecie, jak to jest, mam nadzieje ze humorki po weekendzie beda lepsze, buziole!!!!!!!!!!

mary-beth GRATULUJE coreczki :-)
No Ja dzisiaj tez wlasnie lenia mialam,wczoraj zaplanowalam na dzisiaj ze chociaz chate ogarnie ale tak mi sie nie chcialo ze tyle co obiad ugotowalam dzisiaj no ale jutro juz musze sie wziasc do jakies roboty bo balagan jest :-D A pogoda u mnie dzisiaj byla w kratke do poludnia zimno i deszcz padal a teraz na wieczor slonce wyszlo:oo2:

Dziewczyny -kiedy czujecie ruchy? Caly czas czy np tylko jak lezycie? rano czy wieczorem? Bo ja juz konkretnie sie martwie. I jak widze wasze brzuchy to wydaje mi sie ,ze nie jestem w ciazy. Nikt jeszcze nie wiedzac nie zapytal sie mnie o ciaze. :-(

winki nie martw się, mnie dopiero wczoraj coś załaskotało popołudniu jak siedziałam ale też nie jestem pewna czy to to, czekam na dalszy rozwój akcji. u mnie brzusio widać ale za to od pukać nic nie strzyka, nie puchnie itp. więc też czuje się jakbym nie była w ciąży. oprócz tego że w moich brzusiu głodzila się rozwija i jem więcej

winki nie zamartwiaj sie tym zbytnio bo sprawa brzuszkow to raczej jest indywidualne u kazdej brzuszek jest inny i tak samo jest z ruchami kazdy je wyczuwa inaczej i jedne wczesniej a drugie pozniej:tak: Ja tak poczulam pierwszy raz delikatne ruchy polaczone ze smyraniem tak kolo 16tc a teraz to normalnie czuje kopniaczki i jak sie dzieciatko przemieszcza z jednej strony na druga ale przewaznie jest to wtedy kiedy leze albo jak siedze :tak:

reklama
mary-beth gratuluję córeczki :)

Winki- nie martw się jeszcze poczujesz ruchy i będzie cię tak bił, że jeszcze będziesz stękać ze mną :p jeszcze masz czas nie które kobiety odczuwają dopiero w 22 tyg ciąży, a kobiety które mają problem z łożyskiem nawet później i w dodatku tylko leciutkie czytałam właśnie.
Także będzie dobrze, a ciesz się , że nie wyglądasz jak każda kobieta w ciąży chociaż nie będziesz wyglądać jak słonica, bo ja już zaczynam, a jak ci brzuszek urośnie to będziesz zgrabniutka mamcia z brzuszkiem :)

A co do teściów ja tam nic nie mam mieszkają w osobnym domu, ale nie daleko nas, czasem mnie denerwuje za bardzo ciekawość teściowej, ona jest dobra tylko aż do przesady no i strasznie ciągle narzeka choruje na to na tamto mówi,że kasy nie ma a ciągle fajury pali w dzień w dzień, nie ma żadnego kredytu ani nic , a co ja mam powiedzieć kupe długu i jeszcze dziecko w drodze, kiedyś gotowałam obiady i im często nosiłam, ale skończyło się, bo trzeba oszczędzać w końcu zupe nie niosłam tylko codzień mięso,a na koniec miesiąca pusta lodówka :p no i boje się co to będzie jak dziecko przyjdzie ona już powiedziała, że będzie mi dziecko co dzień przychodzić przez miesiąc kąpać, bo siły nie będę mieć( nie ma szans)!
No i te jej przesądy zwariować można...

Do góry