Dziewczyny -kiedy czujecie ruchy? Caly czas czy np tylko jak lezycie? rano czy wieczorem? Bo ja juz konkretnie sie martwie. I jak widze wasze brzuchy to wydaje mi sie ,ze nie jestem w ciazy. Nikt jeszcze nie wiedzac nie zapytal sie mnie o ciaze. :-(
Ja tylko jak leżę lub siedzę to czuję, jak chodzę nigdy nie czuję ruchów. Dopiero po 22tc jeśli nie czujesz powinnaś się zgłosić do lekarza, więc się nie martw O mnie wszyscy mówią, że nie widać, że jestem w ciąży i robi mi się przykro, bo się okazuje, że ta moja "pokaźna piłka" jest guzik widoczna dla reszty świata. A ja już bym chciała się chwalić brzuchonkiem.
Ale tak jak mówiła Sabrina nie martw się brzuszkiem, u każdej ta sprawa wygląda inaczej, to kwestia budowy ciała, genów itd.
Ja wczoraj byłam mega zalatana, A. wstał o 12:00 więc już pół dnia z głowy, a potem jak mu zeszło z tego powodu na zrzędzenie, to musiałam na niego wjechać, żeby się opamiętał No i korzystając z ładnej pogody - której już z resztą nie ma - poszliśmy na plażę i do parku. Potem wizyta u mamy, do której przyjechała jej siostra z rodziną. Bałam się tej wizyty a wszyscy się wypytują co dalej, co chcemy robić, ale zawsze tak pozytywnie i miło, bez jakichś zarzutów w moją stronę. Cieszę się bardzo z tego powodu.
Dziś pogoda barowa, ale pójdę sobie przynajmniej na zakupy i pokupuję jakieś śpioszki, żeby nie siedzieć w domu. Zakupy zawsze dobra rzecz