reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hej dziewczyny :-)
U mnie dzisiaj dosc ladna pogoda,sloneczko swieci i wiaterek wieje lekki wiec nie jest az tak duszno,a teraz sprzatam powolutku ,tak w ratach :tak: A potem na miasto i na zakupy pojedziemy :-)
Madzia fajnie ze syneczek zostal u babci a wy mieliscie nocke tylko dla siebie,wiadomo ze pustka byla ale raz na jakis czas sie wam nalezy ;-):-D
mary-beth przykro mi z powodu tego bolu kregoslupa,wiem ze takie bole poradza uprzykrzyc zycie a zwlaszcza w ciazy mam nadzieje ze ta fizjoterapia cos Ci pomorze :-)
Milego piatku dziewczyny Ja zmykam dalej sprzatac ;-):-)

reklama
Aa no i my tez mamy wona chate tyle że mojej mamy nie ma - wyjechala na 4 dni. A w domu cisza i święty spokój :D Az sie wczoraj zachwycalismy tym momentem ;)

Nimfii no powiedział,ze zostanie u babci....ale z mamusią:sorry: Ja go tam nakarmiłam,wykąpałam i się z nim położyłam,pośpiewałam aż zasnął,chociaż długo się wiercił,bo nie dość,ze w innym miejscu to jeszcze on jest nauczony ,ze sam zasypia,ale wolałam tak,zeby wiedział,ze ja jestem.W nocy sie podobno przebudził,ale tylko wypił wode i spał z babcią do rana.

co do wychodzenia z mężem,to my też raczej osobno i ostatnio częsciej on niż ja ,bo akurat wszyscy koledzy pod rząd mają 30-tki:eek: Ja od czasu do czasu spotykam sie wieczorami z dziewczynami z opolskiego BB na kawie,ale to przeważnie w tygodniu.
Ostatnio razem na imprezie byliśmy w sierpniu na 18-tce mojej siostry (wtedy też Maciuś pierwszy raz spał u mojej mamy bez nas),ale żeśmy się wyszaleli! ale na drugi dzien już było gorzej:sorry:

Ostatnia edycja:
Madzia moj maz oczywiscie tez czesciej niz ja wychodzi. Ja raz lub dwa w miesiacu a on raz albo dwa w tygodniu :p Ale mamy umowe ze taki stan rzeczy bedzie do wrzesnia, pazdziernika, bo potem bedzie mi wiecej potrzebny w domu niz teraz. a chce zeby sie jeszcze wyszalal jak moze ;) Zreszta ja jestem bardziej domatorka a on bez towarzystwa znajomych czuje sie bardzo zle.
No i sama wiem jak ciezko jest sie pozbierac po imprezie majac male dziecko ;) Po ostatnim weselu spalam niecala godzine i potem caly dzien na nogach. ale mialam wtedy mega kaca choc nie pije duzo alkoholu, tylko troszeczke. Zmeczenie robi swoje.

winki ja moją dzidzie czuję jak leżę albo siedzę, a najczęściej to jak przed kompem siedzę;-)
Nie martw się, masz jeszcze czas, wiec nie ma powodów do niepokoju! Ja też się martwiłam, ze nie czuję, po czym jak dostałam pierwszego konkretnego kopniaka i potem czułam juz ruchy codziennie to wiedziałam, ze czułam je wcześniej tylko były delikatniejsze i nie miałam pewności czy to to. Teraz wiem, ze na bank to było to:-) Moze Ty też juz coś czujesz tylko nie wiesz, że to dzidzia.

Kochane dziewczęta. Dziękuje za tyle odpowiedzi. Ja wiem ze schizuje, czasem jestem wręcz pewna ze czuje Olusia tylko potem sie martwi ze to może nie on.

Mary-Beth Bóg zapłać kobieto za przypomnienie. Tak olalam opiekę w Szwecji ze zapomnialam o pierwszym państwowym USG. Wiedzialm ze to jakoś niebawem ale nie wiedziałam kiedy. A tu patrzę i to juz w poniedziałek o 08.20
Przegapilabym na 100%. :-D
W sumie nie wiem czy to polowkowe. Może takiego tu nie robią. Może mi powiedzą ze jestem w ciąży :-D

U nas dziś wielkie święto. Szwedzka Noc Świetojanska. Trzeba zaprosić znajomkow i jeść razem. Do nas zaraz przyjda i będziemy jeść raki i klopsiki które sama zrobiłam. Pisze to bo ha prawie nigdy nic nie gotuje.

Czy Pepsi ma jutro ślub???

Mary-Beth Bóg zapłać kobieto za przypomnienie. Tak olalam opiekę w Szwecji ze zapomnialam o pierwszym państwowym USG. Wiedzialm ze to jakoś niebawem ale nie wiedziałam kiedy. A tu patrzę i to juz w poniedziałek o 08.20
Przegapilabym na 100%. :-D
W sumie nie wiem czy to polowkowe. Może takiego tu nie robią. Może mi powiedzą ze jestem w ciąży :-D

Winki - a bardzo proszę, fajnie, ze się na coś przydałam! :-D No, to daj znać po. ;-)

Tymczasem dobrej nocki, bo mnie już muli.

reklama
Do góry