Niuniunia20
Fanka BB :)
Majuska Ja po ostatnich mega sprzataniach to mam juz doscyc,wiec na pewno sobie odpuszcze
Bylam w tym sklepie dziewczyny i musze sie wam przyznac ze bylooo bolesniee sklep mam niedaleko domciu wiec tak spacerkiem na okolo poszlam zeby sie tez cos przewietrzyc i dotlenic troche,spacerek krokiem slimaczym ale przy kazdym kroku czulam wlasne krocze,ucisk okropny a uczucie jakby mi mialo cos wyskoczyc z tamtad myslalam ze nie dojde do domu a stekania bylo przy tym jakbym szla juz nie wiadomo ile
Sabrina ja tak mam od jakiegoś czasu ten ucisk na krocze i to głupie uczucie jakby zaraz miało mi coś wyskoczyć. Ja nawet jak leżę na łóżku to czuję ten cholerny ból krocza. Ja mam nadzieję, że i Ty i ja i wszystkie kobitki urodzimy już na dniach bo ta końcówka jest najcięższa...
sziszka, nimfii Wygląda na to, że do weekendowych mamuś dołączy julieet, dostałam od niej esa, jest w szpitalu, jutro ma próbę wywołania...
Julieet trzymamy kciuki mocno)))
Już wysprzątałam mieszkanie ale nie szalałam z tym sprzątaniem typu mycie podłóg na kolanach bo wiem, że bym nie wstała z tych kolan. Przeleciałam podłogi na mopie takim płaskim i czuję jak mi wysiadają plecy i krocze. Ale czuję już tą czystość mieszkania jaką lubię więc jestem zadowolona Zaraz jadę do sklepu po zakupy na weekend ale stwierdzam, że nie mam siły kompletnie. Ale cóż, trzeba się przełamać i jechać. O tyle mam dobrze, że siostra jest kierowcą i tragarzem bo chyba tych ciężkich toreb nie dałabym rady dźwigać. Nie z tym brzuchem wielkim...
W pokoju zostało mi tylko rozłożyć czyściutki dywan (ale poczekam z tym na męża bo ten dywan jest duży i bardzo ciężki) i zawiesić lampkę nocną z IKEI taki księżyc żółty bo stwierdziłam, że taka lampka do karmienia się przyda.