reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

aqua Kati urodziła córę w niedzielę:tak: Z esa wynika, że wszystko u nich ok!

agalodz Wojtuś ma już miesiąc!!! Wow, ale ten czas leci...;-)

oszczytko Witaj! Nie martw się, każda z Nas się tutaj mniej lub bardziej boi, to normalne. Będzie dobrze i dasz sobie ze wszystkim radę. Pomyśl, że już za parę dni będziesz mieć synusia przy sobie;-)

reklama
To nie doczytałam, że Kati już też jest rozpakowana :rofl2: ale nam się tych dzieciaczków nagle wysypało :-D i w końcu męki Margany zakończone wspaniałym sukcesem :-)

oszczytko witaj ;-)
No i najwazniejsze ze juz jestesmy na końcówce a teraz kazdego dnia przed nami wizja rozpakowania z dwupaku :-D

Witam mamusie,
ja też nockę mogę zaliczyć do spokojnych i przespanych nie licząc wstawania na siku, czekam na męża i wyruszam do fryzjera boje się już sam jechać:nerd:
mery-beth powodzenia, trzymam kciuki:tak:
nimfii powodzenia na wizycie , czekamy na wieści :tak:
oszczytko Witamy, oj każda przez to przechodzi strach, stres ale damy radę musimy dla naszym maluszków, pozdrawiam :tak:

a ja dziś kolejna noc z maratonem skurczowym ( przez 2, 5 godziny co 10 minut ) + sraczka...oczywiście około 5 się uciszyło wszystko:no:...jestem rozwalona fizycznie i psychicznie już tym , stram się zachować spokój , ale dziś już mnie to przerosło..nie mam wizyty umówionej u gina, ale chyba zadzwonię i jakoś się wcisnę, żeby mnie obejrzał, bo nie wiem już co o tym mysleć wszystkim..

Margana buziaki wielkie dla Was i gratulacje, ależ Ci zazdroszczę!!!
mery-beth trzymam mocno!!!
nimfii powodzonka na wizycie!!

reklama
Hej brzuchatki :-)
Widze ze wysyp dzieciaczkow no i nasza Margana w koncu rozpakowana:-D
U mnie nocka mozna powiedziec ze super,tylko 2 pobudki na WC ale zaraz po nich usypialam jak male dziecko wiec nawet ich nie odczulam ze byly :-D
agalodz WOW Wojtus juz ma miesiac,ale ten czas leci szybciutko,kochana zdrowka zycze dla was ;-):-)
nimfii powodzenia dzisiaj na wizycie :-D
oszczytko fajnie ze do nas dolaczylas :-D a i kazda z nas odczuwa strach nawet te ktore juz przez to przechodzily,glowa do gory i damy wszystkie rade dla nas i naszych maluszkow :tak:;-):-)
mary-beth powodzenia kochana &&&&&&&&&&&&& :-)

Do góry