Jejku dziewczyny nie sądziłam że będę tutaj miała aż takie wsparcie to jest straszne że z jednej strony tak bardzo się cieszę że zostanę w końcu mamą, tyle lat starań i wogóle a tutaj taka niefortunna sytuacja wiem, że powinnam być uczciwa i powiedzieć pracodawcy że jestem w ciąży i jednak nie zaczynać tej pracy ale z drugiej strony ja jej potrzebuje, bo same wiecie że pieniądze są potrzebne... najgorsze jest to że przepłakałam pół dnia bo boje się że jak już się dowiedzą o ciąży to będą mieli pretensje że wiedziałam i nic nie powiedziałam i nikt mi nie uwierzy, bo jak niby mogłam do 8 tygodnia nic nie wiedzieć ale co ja na to poradzę że mam takie cykle tymbardziej, że kilka dni temu wystąpiło u mnie jednodniowe krwawienie i myślałam że to może jakiś dziwny okres a okazało się że to jakiś mini krwiak był... boje się, nawet nie wiecie jak bardzo, Powiem wam, że chyba trzeba być egoistą i tyle... wiem że są szefowie którzy szanują pracowników ale praca do której ja idę (przedstawiciel handlowy) naprawde nie jest szczytem marzeń i już na początku widziałam że szef nie za fajnie traktuje pracowników ale że szukałam pracy to stwierdziłam, że mogę spróbować. Narazie za pare dni zaczynam okres próbny 3 miesięczny i z tego co dziś wyczytałam w internecie to zeby umowa była przedłużona do dnia porodu to w dniu wygaśnięcia umowy muszę być w 13 tygodniu a prawda jest taka że w 13 to ja będę za miesiąc... więc nie powinno być problemu chociaż nigdy nie wiadomo... ale dziękuje Wam za wsparcie, dobrze wiedzieć że jest ktoś komu można się wygadać i kto mnie zrozumie :* kochane jesteście
reklama
Ja też myślę że pod koniec ciąży a raczej po porodzie będę się toczyć. W sumie w pierwszej ciąży nie było źle bo w sumie po porodzie miałam tylko brzuszek i to od skóry naciągniętej ale do 2 tygodni przed porodem pracowałam a teraz siedze w domu a też raczej do szczupłych nie naleze. No ale trudno... Zachcianką powiedziałam nie ale zobaczymy jak dlugo wytrzymam;/
asia_asienka
Początkująca w BB
JA w pierwszej ciąży się nie oszczędzałam z jedzneiem i jadłam wszystko, na co miałam tylko ochotę, ale teraz sobie troszkę sama odmawiam.
kasiente
Fanka BB :)
hahahahaha dobre z tymi ziemniakami ja to bym tylko kanapki z zerem szybka i pomidorem jadla a chuda jestem i tylko brzuch wystajecieszę się bardzo narzekam i się śmieje, że ten młody człowiek ma nade mną pełną władzę
Co mogę o sobie napisać? mam 26 lat, na 27 urodziny sprawię sobie potomka . pracuję jako wizażystka. tyję na potęgę ponieważ przyjmuję tylko ziemniaki z masłem i solą zaczęłam od 64kg/174 a stuknęło nam już 66kg i czuję, że będę gigantem cieszę się że tu trafiłam
W
winki80
Gość
Witam dzis wieczorem..
Gratuluje i witam wszystkie nowe listopadowki.
Dziewczyny ,jutro pierwszy raz ide do lekarza ( bedzie to 6t6d) wiec blagam trzymajcie kciuki bo boje sie potwornie.
Gratuluje i witam wszystkie nowe listopadowki.
Dziewczyny ,jutro pierwszy raz ide do lekarza ( bedzie to 6t6d) wiec blagam trzymajcie kciuki bo boje sie potwornie.
Emy
Fanka BB :)
cynamonowa, witaj! smakowity nick masz, nie powiem, lubie cynamon
my tez nikomu nie mowimy, przynajmniej jakis czas, bo ostatnio przyszlo nam wszystkim tlumaczyc,ze juz w ciazy nie jestem
ziemniakowe dziecię się szykuje na świat! chyba lepiej ze upodobalo sobie ziemniaczki z masełkiem niz jakies kfc
megi02- nie martw sie na zapas, zobacz jak się będziesz czula, najwazniejsze jest twoje szczescie i dobro dzieciątka, tyle lat staran, tez cos o tym wiem, tez lecze pco.
Mam nadzieję, ze wszystko sie samo ułoży
agus-kula- zdradz mi kochana jak się odmawia ZACHCIANKOM?! ;-) chcialabym tak
winki- trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nie stresuj sie, bedzie ok
my tez nikomu nie mowimy, przynajmniej jakis czas, bo ostatnio przyszlo nam wszystkim tlumaczyc,ze juz w ciazy nie jestem
ziemniakowe dziecię się szykuje na świat! chyba lepiej ze upodobalo sobie ziemniaczki z masełkiem niz jakies kfc
megi02- nie martw sie na zapas, zobacz jak się będziesz czula, najwazniejsze jest twoje szczescie i dobro dzieciątka, tyle lat staran, tez cos o tym wiem, tez lecze pco.
Mam nadzieję, ze wszystko sie samo ułoży
agus-kula- zdradz mi kochana jak się odmawia ZACHCIANKOM?! ;-) chcialabym tak
winki- trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nie stresuj sie, bedzie ok
Hej listopadoweczki! Wpadam goscinnie napisac ze szyyyybko wam ten czas ciazy zleci
Trzymajcie sie tego forum, nie ma to jak doswiadczenie i wsparcie forumowiczek!
Rany pamietam jak dzis swoje wyczekiwania do 8 , 12 , 20 go tygodnia ciazy, pitem do 36 a teraz lada dzien bede sie rozpakowywac.
Dbajcie o siebie, jedzcie zdrowo...niech dzidzie rosna jak na drozdzach!
Trzymajcie sie tego forum, nie ma to jak doswiadczenie i wsparcie forumowiczek!
Rany pamietam jak dzis swoje wyczekiwania do 8 , 12 , 20 go tygodnia ciazy, pitem do 36 a teraz lada dzien bede sie rozpakowywac.
Dbajcie o siebie, jedzcie zdrowo...niech dzidzie rosna jak na drozdzach!
reklama