Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
kachutka wyslane ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam rodzinę w LubartowieMikado - faktycznie! :-):-) I Ty z Lublina pochodzisz, a ja z Lubartowa!
tak, tak, bierzemy fotelik jednak, wygodniej będzieJak bym miała wracać taxi z noworodkiem to też bym wiozła w foteliku(pożyczyłabym od kogoś lub z wypożyczalni), bo taxi to przecież też auto i wypadek mieć może...
Mikado ja też mam 3 minuty do szpitala...ale przez 3 minuty dużo się może zdarzyć
Dziewczyny !!!!!
Jesli ktos ma Anek82 na FB to Ania wlasnie dodala zdjecie Zosi !!!!
Zosienka wyglada po prostu slicznie :-)
witam popołudniowo :-)
zabrałam się za pakowanie torby, żeby poźniej nie latac jak szalona i zobaczę co mi jeszcze brakuje. Spróbuję też maluszka spakować niech na wszelki wypadek czeka.
Wczoraj zadzwoniłam do swojego K. i poprosiłam, żeby jeszcze raz ze mną spokojnie porozmawiał i może byśmy mogli pójść na jakiś kompromis, ale niewiele to dało, powiedział tylko, że sobie przemyśli. Gdyby nie chodziło o dobro dziecka, że potrzebuje ojca to już bym sobie odpuściła. Z resztą dla własnego komfortu psychicznego nie chcę już go oglądać... Boję się tylko, że nie utrzymam mieszkania i że sobie nie poradzę, a nie chcę wrócić do rodziców z podkulonym ogonem :-( Wiecie co wydaje się, że kogoś się zna, przez kilka lat jest się ze sobą, planuje się wspólną przyszłość, a później wychodzą takie historie. Już nawet nie mam łez, żeby płakać...