reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
Julianna - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Gola - dobrze, że ciśnienie spadło! Odpoczywaj!

U mnie też jakieś dziwne akcje... Mam taki ból w kroczu, jakby miało mnie rozerwać! :zawstydzona/y::zawstydzona/y: I tak co godzinę, może dwie, a ból utrzymuje się przez parę minut. :confused: Jeśli to skurcze przepowiadające, to są u mnie niesamowicie bolesne! Ból gorszy z 10 razy niż ten przed @!!!... :baffled::baffled:

Julianna mój gin mi mówił,że każde bolesne skurcze powinny być skontrolowane. Po szyjce poznają czy to już. Najwyżej wrócisz. Jeśli szyjka już się otwiera to na pewno to to. Właśnie się dowiedziałam,że moja koleżanka dostała lekkich skurczy, pojechała do szpitala i prawie urodziła w IP. Cały poród trwał 1h 20 min.

Julianna trzymam kciuki mocno zeby to bylo to &&&&&&&&& czekamy na jakies dobre wiesci ;-)

Ja od rana mam bol glowy,cisnienie pewnie skacze i ta zmienna pogoda daje popalic :dry: do tego te bole w kroczu dziewczyny mialam cale popoludnie ehhh maly tak cisnal ze usiedziec sie nie dalo a Ja jeszcze na miasto musialam isc ehhh teraz juz lepiej ale za to zgaga mnie zlapala :nerd: A co do tych skurczy to az sie boje ze je rozpoznam za pozno,wy tutaj piszecie o bolach przypominajace bole @ a Ja nigdy nie mialam bolesnych miesiaczek :baffled:

A Ja ostatnio znalazlam w polskim sklepie krem dla dzieci BAMBINO,i zakupilam bo tutaj jako tako nie maja zadnych kremow dla dzieci a w tych polskich sklepach to jedynie widzialam te Bambino,jak myslicie dziewczyny czy bedzie dobry ten krem??

Czytalam,że nastolatki go na trądzik używają:) Wydaje mi się,ze to krem dla starszych dzieci. Poszukaj Bepanthen, w Anglii powinien być, jest bardzo dobry dla niemowląt.

Krem Bambino jest delikatnym produktem do codziennej ochrony delikatnej skóry niemowląt i dzieci, też go sobie zakupiłam :tak:

Julianna trzymam kciuki, czekamy na wieści,

dzięki dziewczyny w sprawie kosmetyków też zabiorę tusz do rzęs i jakiś puder nie wyobrażam sobie żebym miała tak leżeć nie pomalowana i straszyć:rofl2:

mam jeszcze jedno trochę głupie pytanie, ja już przyjedziecie do porodu i będziecie się przebierać w koszulę porodową to staniki będziecie ściągać :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Powtarzam i tutaj wiadomośc od Julianny:
godz 19:31 :
"Za godzinę będę miała cesarskie
biggrin.gif
"

aaaaaaaaaaaaaaaaa to ona już na stole leży!!! Napisałam ze jesteśmy z nią i trzymamy kciuki:tak:
Ale nam przybywa dzieciaczków!! Aż mnie ciarki obeszły:szok:

reklama
A Ja ostatnio znalazlam w polskim sklepie krem dla dzieci BAMBINO,i zakupilam bo tutaj jako tako nie maja zadnych kremow dla dzieci a w tych polskich sklepach to jedynie widzialam te Bambino,jak myslicie dziewczyny czy bedzie dobry ten krem??

Ja mam całą serię (jeśli to tak można w ogóle nazwać) właśnie z BAMBINO - mydełko do kąpieli, oliwkę i 2 kremy, jeden pielęgnacyjny a drugi ochronny. Nie pamiętam na którym co pisze, ale obydwa są od narodzin i są zarówno do buzi i skóry a jeden ma dopisane, że też do pupki. Tak, że mam zamiar zacząć właśnie od tych kosmetyków - nic więcej. Noooo do mycia główki mydełko w płynie biały jeleń i jak by co, na odparzenie pupki w pogotowiu Sudocrem. Jedyne co, to na zimę z mrozami mam krem z Nivea na każda pogodę, bo on nie ma wody a oba Bambino mają, tak że buźki się na mróz nie da nimi smarować. Więcej kosmetyków dl Zosi nie posiadam:tak:

A może zrób zakupy polskich kosmetyków przez neta? wiadomo, że przesyłka to dodatkowe koszta, ale wg mnie wiadomo - co polskie to lepsze:happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry