Gola84
Fanka BB :)
Szpital Bonifratrów na Markiewki A Ty??:-)Gola A w którym szpitalu w Katowicach chcesz rodzić? Bo ja też w Katowicach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szpital Bonifratrów na Markiewki A Ty??:-)Gola A w którym szpitalu w Katowicach chcesz rodzić? Bo ja też w Katowicach
Szpital Bonifratrów na Markiewki A Ty??:-)
czop nie musi byc podbarwiony natomiast ponoc jest galaretowaty )) ja nie wiem ja nic nie zauwazylam))Dzięki dziewczyny. Ja też mam teraz więcej wydzieliny, ale do tej pory była taka bardziej rzadka, a dziś dwa razy było trochę takiej gęściejszej. No ale to chyba nie to;-)
podobno nie warto bo miesnie witoczeja i lepiej dac macicy dojsc do siebie bo potem bedzie ciezko wycwiczyc miesnie brzucha.Kochane powiedzcie mi- kupowała któraś z Was pas poporodowy???
podobno nie warto bo miesnie witoczeja i lepiej dac macicy dojsc do siebie bo potem bedzie ciezko wycwiczyc miesnie brzucha.
Kurczę, zastanawiam się tymczasem czy się nie wybrać do fryzjera jeszcze przed porodem zrobić porządek z moimi włosami... Potem na pewno nie będę miała czasu przez kilka tygodni, a już nie mogę patrzeć na te moje odrosty...
No, miłego wieczorku wszystkim! ;-)
Ja się twardo wybierałam do koleżanki fryzjerki, tylko nie udało nam się z terminami dogadać-zadzwoniła kiedyś znienacka-bądź jutro o 14.. a ja mam lekarza. Wkurzyłam się w końcu bo któryś już raz miałam wrażenie że po 1 łaskę mi robi a po 2 kasuje tyle samo co ludzi z ulicy (chociaż ja nie jedną godzinę spędziłam za free reanimując jej komputer czy laptopa jej mamie) więc sie sama 1 raz w życiu zafarbowałam. nawet się udało :-)
W któryś dzień pójdę na osiedle poprawić kształt fryzury...