Iwonka1985
Fanka BB :)
Sara-R trzymam mocno kciuki żeby jednak wszystko było dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co ty sie orzejmujesz kolezankami???? nie sluchaj nikogo......mi tez brzuszek wywalilo i mam to gdzies.Hej
a powiedzcie kochane która jest może w 8 tygodniu?
Lekarz mowi że 8 a ja po komentarzach od koleżanki, że taki brzuszek miała w 5 miesiącu zaczynam się martwić, czy aby nie za szybko tyję ..
Witam znowu,
ja po wizycie u lekarza. Poziom HCG piątek-1348, poniedziałek 5694. Ciąża jest i rozwija się prawidłowo. Ukazała się w macicy ale jest MALUTKA :/ Mówił, że może później zaszłam w ciążę. Poza tym mam tyłozgięcie macicy i ciężko ciążę dobrze zobaczyć.
Wciąż podejrzewa pozamaciczną, nie wiem czemu. Mam COŚ niepokojącego w lewym jajniku, mówił, że są takie przypadki, że ciążę widać tu i tu i wtedy jest ciążą...już zapomniałam jaka z tych nerwów. Mam uważać na siebie i razie jakichkolwiek niepokojących objawów niezwłocznie iść do szpitala.
A tymczasem czekam na kolejną wizytę - za tydzień - środa 06.04.2011.
To wszystko jest takie zamotane, nie wiem co o tym myśleć :-(
Witam znowu,
ja po wizycie u lekarza. Poziom HCG piątek-1348, poniedziałek 5694. Ciąża jest i rozwija się prawidłowo. Ukazała się w macicy ale jest MALUTKA :/ Mówił, że może później zaszłam w ciążę. Poza tym mam tyłozgięcie macicy i ciężko ciążę dobrze zobaczyć.
Wciąż podejrzewa pozamaciczną, nie wiem czemu. Mam COŚ niepokojącego w lewym jajniku, mówił, że są takie przypadki, że ciążę widać tu i tu i wtedy jest ciążą...już zapomniałam jaka z tych nerwów. Mam uważać na siebie i razie jakichkolwiek niepokojących objawów niezwłocznie iść do szpitala.
Witam znowu,