B
Bryszka
Gość
No własnie żadnych potrącen nie mam dodatkowych a brakuje kasy za 2 dni jakoś a że mi za dzień wychodzi ponad 70 zł to i suma nie jest bez znaczenia jak dla mnie, z kadr odpisali że mam 29 dni zasiłkowych... a jakim cudem nie mam [pojęcia bo jak mówię odkąd jestem na l4 to nie było dnia na który bym nie dostała zwolnienia ;( niby pensja jest stała wyliczona a jakże nie wiem spróbuje jeszcze raz dopuytać a jak nie wytłumaczą jak trza do Zusu zadzwonię i dopytam "u źródła"Bryszka- wlasnei doczytalam.
Moje l4 tez nie jest wystawiane od 1 do 1 tylko od wizyty do wizyty. A co masz na kwitku placowym, na wyciagu z pracy napisane? Tam powinnas miec liste wszystkich potracen. Ja mam jakies tam skladki na cos potracone, dodatkowo tez placilam za krte BEnefit System mojego meza. A kadry co ci powiedzialy? ze dlaczego 29dni zasilkowych? to wynikalo z jakis weekendow czy cos? nie kumam.
Masz jednak ciaglasc mialas jedno l4 wystawione do 29 sierpnia wlacznie i przedluzone od 30sierpnia wiec nie kumam, jesli dostaja twoje l4 to masz prawo je dostarczyc w ciagu 7 dni roboczych i nie powinni ci potracac nic:// bo to bez sensu, chyba ze jakies wyrownanie bys dostala nie kumam tego...
ja mam teraz zwolnienie do 17.10 to tak jakby mi mieli nie zaplacic od 17 bo jeszcze nie dalam l4 dziwne tlumaczeie kadr, pensje powinnas miec stala wyliczona bez wzgledu na to kiedy l4 przynosisz. Moim zdaniem powinnas miec jakies wyrownanie bo to takie bez sensowne mi sie wydaje.