reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hej mamusie,
produkcja pełną parą

Ponko trzymamy kciuki, żeby jak najdłużej w dwupaku.
maskara nie znamy dnia ani godziny, jak to się szybko rozwija
winki witamy, w zimnej i deszczowej Polsce, tylko za bardzo nie szalej
Onanana przykro mi z powodu pieska, ale teraz to mu napewno będzie już lepiej po tamtej stronie
Kati tak jak dziewczyny piszą jak możesz to skorzystaj z czyjeś pomocy i ściągnij firanki, niech taka pierdoła nie będzie powodem dla Ciebie do stresu

u nas w Gorzowie leje a takie miałam plany,
wyciągnęłam sobie koszulę do szpitala, żeby się spakować, przymierzam je a one takie niekształtne, jak kupiłam je w sierpniu jak szłam do szpitala to kupiłam troszku większe bo myślałam że brzusio przez 3 miesiące to jeszcze urośnie...no jasne

reklama
AnnaJ007 u mnie tez pogoda kijowa i zmienna jak kobieta :eek: w zeszlym tygodniu bylo goraco jak w srodku lata a w tym tygodniu juz poczatek jesieni,szarawo,zimno i deszczowo ehhhh az sie nic nie chce.
onanana wspolczuje odejscia psinki ........trzymaj sie kochana.....

Hej.
Angie80 u mnie też często pada :tak:, już dziś rano padało a teraz słonko wyszło ale kto wie co przyniesie czas...:-D pogoda w NL jest bardziej zmienna niż kobieta!!!

Co do malowania paznokci to wogóle nie powinno się, nawet bezbarwnym, bo wtedy nie każdy pulsoksymetr odczytuje wynik dobrze-tak samo z tipsów ;)))(jeśli będzie potrzeba użycia) ale lepiej bezbarwnym niż kolorem.

W Krakowie dzisiaj zimno i niefajnie, na szczęście przestało padać trochę...

Nie wiedziałam że bezbarwny lakier ma jakikolwiek wpływ na coś :)
Co to jest pulsoksymetr ?

ponko kochana trzymaj sie tam no i dobrze ze skurcze ustaly obys jak najdluzej w tym dwupaku zostala :tak::-) i bedziemy czekac niecierpliwie na jakiekolwiek wiadomosci od Ciebie ;-)

Katerinka_2 ten pulsoksymetr to jest taka kramelka co sie zaklada na palec przy CC i innych operacjach :tak: i ma sluzyc do pomiaru saturacji krwi.

Ostatnia edycja:
Ponko jeszcze kilka postów temu rozprawiałyśmy jakie to mamy twarde i zamknięte szyjki... aż się przeraziłam!
Trzymam &&&&&&& będzie dobrze zobaczysz
A wracając do wątku kontaktowego ja nie mam nr do nikogo z was i nikt nie ma do mnie(jakoś przegapiłam gdy Julieet zbierała) więc może ,którejś na ochotnika wcisnę mój nr tak w razie czego?????

Ponko jeszcze kilka postów temu rozprawiałyśmy jakie to mamy twarde i zamknięte szyjki... aż się przeraziłam!
Trzymam &&&&&&& będzie dobrze zobaczysz
A wracając do wątku kontaktowego ja nie mam nr do nikogo z was i nikt nie ma do mnie(jakoś przegapiłam gdy Julieet zbierała) więc może ,którejś na ochotnika wcisnę mój nr tak w razie czego?????

Zalozylam temat z Lista na naszej grupie zamknietej wiec stamtad mozesz sobie zapisac kogos numer a swoj wyslij mi na PRIW a Ja go tam dopisze do listy ;-):-D

Ostatnia edycja:
Hej, u mnie lepiej. Dziękuje za miłe słowa to bardzo kochane. Na szczęście aplikacja bb na telefon pozwala mnie trzymać blisko Was :)
Skurczy już nie ma, ok 5 rano zniknęły. Co prawda nadal jestem pod kroplowką i nie wiem ci będzie jak mi ja odstawia, ale każdy dzień jest ważny. Boli mnie głowa jak diabli, nie mam na mac siły,wyslalam mojego A. o 4 rano do domu dość, wróci mi tu z reszta potrzebnych rzeczy.
Sam początek porodu nie taki zły, boli jak diabli ale te 8 h skurczy wytrzymałam i dam radę drugi raz.

Mam nadzieję ze u Was jest dobrze. Będę Was podczytywac regularnie ze szpitala :)

Trzymaj się dzielnie...życzę dużo zdrówka, braku skurczów i powrotu do domu w dwupaku :)

Ponko, jesteśmy z Tobą kochana! Dobrze, że udało się wyciszyć skurcze kroplówkami. Trzymajcie się jeszcze troszkę w dwupaku z Filipkiem.
Mnie wczoraj złapały jakieś dziwne, nawet dość bolesne skurcze i tez się przeraziłam, że za wcześnie!

reklama
Hej, u mnie lepiej. Dziękuje za miłe słowa to bardzo kochane. Na szczęście aplikacja bb na telefon pozwala mnie trzymać blisko Was :)
Skurczy już nie ma, ok 5 rano zniknęły. Co prawda nadal jestem pod kroplowką i nie wiem ci będzie jak mi ja odstawia, ale każdy dzień jest ważny. Boli mnie głowa jak diabli, nie mam na mac siły,wyslalam mojego A. o 4 rano do domu dość, wróci mi tu z reszta potrzebnych rzeczy.
Sam początek porodu nie taki zły, boli jak diabli ale te 8 h skurczy wytrzymałam i dam radę drugi raz.

Mam nadzieję ze u Was jest dobrze. Będę Was podczytywac regularnie ze szpitala :)
jesteś bardzo dzielna, trzymam-u kciuki mocno za Was!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&& buziory :***

Do góry