reklama
To umówcie się, że w sobotę Ty wstajesz do Maciusia a w niedzielę mąż, w ten sposób zyskasz choć 1 ranek.
Gdy Maciek był młodszy bywały i takie sytuacje. Jednak odkad mlody nauczył sie chodzić i mówic to pierwsze co robi rano to biegnie do mnie i opowiada "mamusiu...." Jak to jest że taty nie budzi, babci też nie budził jak z nami mieszkała, tylko chodził obok nich an paluszkach, a mnie zawsze ściagał z łóżka
Druga sprawa to już moje przezwyczajenie. Nie umiem już spać gdy słysze dziecko harcujące po domu.
No a teraz przy dwójce dzieci to chyba oboje z mężem bedziemy musieli wstawać z łóżek o 6 rano ;-)
Justanka212
Zaciekawiona BB
Justanka nie narzekaj, że nie masz żadnych dolegliwości, bo jeszcze to się zmieni ;-) Dzieciątko w swoim czasie zacznie się szykować na zewnątrz.[/QUOTE]
Ja akurat boje sie ze nie mam zadnych dolegliwosci bo jak za dlugo idzie dobrze to potem zwykle cos zlego sie dzieje.
Ja akurat boje sie ze nie mam zadnych dolegliwosci bo jak za dlugo idzie dobrze to potem zwykle cos zlego sie dzieje.
Gola84
Fanka BB :)
Dzień dobry kochane
nimfii spałam też fatalnie i całą noc męczyła mnie zgaga - nawet ok 3 soki trawienne mi tak wysoko podeszły, że obudziłam się, bo się zadławiłam - masakra!
Katerinka,Agutek współczuję laski opuchlizny, mnie to jeszcze nie dopadło - ale wolę nie krakać, bo mogę jutro wstać jak balonik, za to brzuch mi się znowu obniżył Byłam L4 dowieźć do pracy i wszystkie dziewczyny zauważyły, że jest bardzoo niziutko i, że malutki - buuuu
winki dobry kamuflaż to podstawa Trzymam kciuki za Twoją bezproblemową i bezpieczną podróż i za poniedziałkową wizytę - fajnie, że będziesz "bliżej" nas
Kasiek też ostatnio byłam sama, gdy bolał mnie tak bardzo żołądek i zaczęły się skurcze - wiem jak się musiałaś wystraszyć , gdyby coś w takiej sytuacji najlepiej po taxi dzwonić
Leżałam sobie teraz, skurcze są rzadsze i nie bolesne(miałam od rana może z 2-3), ale takie , że tylko na momencik mi brzuszek stwardniał i puszczało, maleńka się wierci non stop. Tylko ta zgaga nie daje życ
nimfii spałam też fatalnie i całą noc męczyła mnie zgaga - nawet ok 3 soki trawienne mi tak wysoko podeszły, że obudziłam się, bo się zadławiłam - masakra!
Katerinka,Agutek współczuję laski opuchlizny, mnie to jeszcze nie dopadło - ale wolę nie krakać, bo mogę jutro wstać jak balonik, za to brzuch mi się znowu obniżył Byłam L4 dowieźć do pracy i wszystkie dziewczyny zauważyły, że jest bardzoo niziutko i, że malutki - buuuu
winki dobry kamuflaż to podstawa Trzymam kciuki za Twoją bezproblemową i bezpieczną podróż i za poniedziałkową wizytę - fajnie, że będziesz "bliżej" nas
Kasiek też ostatnio byłam sama, gdy bolał mnie tak bardzo żołądek i zaczęły się skurcze - wiem jak się musiałaś wystraszyć , gdyby coś w takiej sytuacji najlepiej po taxi dzwonić
Leżałam sobie teraz, skurcze są rzadsze i nie bolesne(miałam od rana może z 2-3), ale takie , że tylko na momencik mi brzuszek stwardniał i puszczało, maleńka się wierci non stop. Tylko ta zgaga nie daje życ
gola mnie przed snem zanioslo na wymioty od tej nadkwasoty. Gaviscon nie pomógł. Nie dalam rady wiele zjesc i jeszcze dodatkowo meczył mnie głód w nocy :-(
Alez ten dzidziuś naciska na żoładek Pewnie od tego niejedzenia malo przytylam.
Ale juz nic nie poradze...
Jestesmy blisko rozwiazania wiec miesiąc przetrwamy ;-)
Alez ten dzidziuś naciska na żoładek Pewnie od tego niejedzenia malo przytylam.
Ale juz nic nie poradze...
Jestesmy blisko rozwiazania wiec miesiąc przetrwamy ;-)
Mikado
winki80 już bym nie ryzykowała lotu samolotem, to niebezpieczne. Bezpiecznie jest latać do 27 tyg. ciąży, po 27 tyg. powinnaś mieć zaświadczenie od lekarza,że możesz lecieć bo niektóre linie nie przyjmują zaawansowanych ciężarnych. Lecisz na własne ryzyko, jak poród się zacznie to Maluch dostanie darmowe loty linią, którą lecisz
Powodzenia życzę!
Powodzenia życzę!
AnnaJ007
po 27 tyg. powinnaś mieć zaświadczenie od lekarza,że możesz lecieć bo niektóre linie nie przyjmują zaawansowanych ciężarnych. Lecisz na własne ryzyko, jak poród się zacznie to Maluch dostanie darmowe loty linią, którą lecisz
Powodzenia życzę!
To zależy od lini lotniczych,każda ma ustalone indywidualnie. wiem że w LOT można jakoś krócej a np w KLM do 36 tygodnia bez problemu.Tak czy siak zaświadczenie by się przydało, żeby wiedzieli w którym tyg się jest...wiadomo że brzuch brzuchowi nierówny:-)
reklama
Mnie jeszcze rok temu na robienie porannych kanapek nie dało by się ściągnąć z łóżka, a teraz od kiedy nie pracuję to nawet mi to sprawia przyjemność:-)
hahah fajnie to określiłaś
Ponko niedawno jak ja miałam takie czarne myśli to mnie uspokajałaś, że będzie dobrze, więc dziewczyny myślmy pozytywnie!
No własnie, jedynie kolor troszkę lepszy... Bardziej czerwony
hahah fajnie to określiłaś
Ponko niedawno jak ja miałam takie czarne myśli to mnie uspokajałaś, że będzie dobrze, więc dziewczyny myślmy pozytywnie!