reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Witam kochane nie wiem czy czytałyscie wiadomosc od mojej kolezanki..Nasz synek jest juz z nami jest cały i zdrowy własnie wrocilismy do domu narazie jest ciezko ale daje rade jutro napisze wiecej i dodam zdjecia:)

Ale Ci zazdroszcze super ze masz juz malenstwo przy sobie wielkie gratulacje ucaluj synka od forumowych ciotek :)

A i zmien suwaczek bo on klamie hehe :)

reklama
Hej dziewczyny:)
agalodz witamy kochana , super, że jesteście już w domku!!
niuniunia powodzenia na wizycie! &&&&&&
mary-beth miło Cię znowu "widzieć":)
Cocca super, że jesteś już w domku i wszystko OK!!
Katerinka najważniejsze, że wszystko w porządku, maleńka świetnie przybiera! :)
Ja dziś miałam tylko dwa skurcze leciutkie, czuję się bdb, Polunia wierci się z prawej do lewej. to pupa, to plecki - trzymamy się dzielnie:)

Cocca super ze u was wszystko w porzadku i najwazniejsze ze jestescie juz w domciu teraz tylko wyczekiwac daty porodu :-)
agalodz witam kochana,super ze jestes juz w domciu i ze u was wszystko w porzadku ;-) a i zalozylam nowy temat z galeria dzieciaczkow i przenioslam tam twoj post i innych dziewczyn;-) wiec teraz bedziemy czekac na nowe focie ;-):-)

Mary-beth oj dawno Cię nie było! Super, że do nas wróciłaś!

Kilka dziewczyn pytało o planowane CC, jestem na bieżąco z informacjami na ten temat:-) Planowe CC robi się dopiero po 38 tc, około 36 tc. powinnyście się zgłosić na IP lub zadzwonić na porodówkę jak się to w danym szpitalu odbywa, żeby umówić się na konkretny termin i godzinę. Pamiętajcie żeby dopytać jakie badania macie mieć do cesarki i jakie mają one terminy ważności, bo w Waszym szpitalu mogą chcieć jakiś konsultacji albo dodatkowych badań.

agalodz jeszcze raz gratuluję SUPER ŻE MASZ JUŻ MALCA ZE SOBĄ MAMY CZEGO CI ZAZDROŚCIĆ zaraz zobaczę fotki :)))
coca fajnie że wszystko oki i że jesteś jeszcze w wersji duo
mary-beth pamiętamy pamiętamy co tam u Ciebie ??
niunia powodzenia gola ty też się trzymaj

mary- beth cieszę się ze się odezwałaś!! Będziemy trzymać kciuki za egzamin;-)
Cocca dobrze że jesteście jeszcze w dwupaku:tak: Trzymajcie się tak jak najdłużej;-)

Dziewczynki, dwie szafy mam gotowe, jutro ostatnia:tak: Popołudniu przyjedzie moja przyjaciółka pomóc mi się wpakować w szafy:-) Bardzo się cieszę:-D w weekend biorę się za pranie ciuszków:tak:

Kati, Cocca, Onanana - dziękuję ślicznie! :-)

Onanana - powodzenia z szafą! :-) I z praniem! Ja już mam wszystko wyprane, tylko zostało mi prasowanie... ;-)

Kati - a u mnie niedługo ważny egzamin, stąd mało tu bywałam. A do tego kilka dolegliwości, które mnie już strasznie męczą: od paru dni mam skurcze i twardnieje mi brzuch, ale u lekarza dziś dowiedziałam się, ze to wszystko w normie i w razie częstszych i regularnych skurczy mam się zgłosić do szpitala. :baffled: Poza tym drętwieją mi okropnie ręce i do tego bolą - nie mogę przez to spać i jestem wykończona, ale jakoś się trzymam. :sorry2: A jak u Ciebie?

Ja utknęłam w książkach, bo jeszcze masa do nauczenia mi została, więc nie miałam jak wszystkiego nadrobić, ale mniej więcej już wiem, co u Was. :-):-) Zanim pójdę spać muszę jeszcze poczytać, więc zmykam już na dziś. Dobrej nocki!

reklama
Kati, Cocca, Onanana - dziękuję ślicznie! :-)

Onanana - powodzenia z szafą! :-) I z praniem! Ja już mam wszystko wyprane, tylko zostało mi prasowanie... ;-)

Kati - a u mnie niedługo ważny egzamin, stąd mało tu bywałam. A do tego kilka dolegliwości, które mnie już strasznie męczą: od paru dni mam skurcze i twardnieje mi brzuch, ale u lekarza dziś dowiedziałam się, ze to wszystko w normie i w razie częstszych i regularnych skurczy mam się zgłosić do szpitala. :baffled: Poza tym drętwieją mi okropnie ręce i do tego bolą - nie mogę przez to spać i jestem wykończona, ale jakoś się trzymam. :sorry2: A jak u Ciebie?

Ja utknęłam w książkach, bo jeszcze masa do nauczenia mi została, więc nie miałam jak wszystkiego nadrobić, ale mniej więcej już wiem, co u Was. :-):-) Zanim pójdę spać muszę jeszcze poczytać, więc zmykam już na dziś. Dobrej nocki!
nie martw się dużo nam nie zostało ty ''kujesz'' do egzaminu a ja nadal pracuje do 18 pazdz.jak dam rade choc ledwo ledwo daje rade
u mnie też masa dolegliwości śmieję się że powinnam iść na akademie medycz.jako egzemplarz naukowy; cierpnięcie rąk to już norma masakryczne żylaki przez które mam mieć cc , puchnę jak świnka dlatego tak mi waga poszla w gorę , mam syndrom niespokojnych nóg , i zwężenie cieśnin nadgarstka są dni że ryczę z bólu albo z bezsilności na te moje dolegliwości ale nie poddaje się tak niewiele mi zostało i hemoglob. mam mało wiec zaczelam brać żelazo - ciekawe co mnie jeszcze czeka od 6mc boli ale trochę się przyzwyczaiłam ratują mnie masaże i basen choć ledwo daję radę pływać ale lekarz zaleca ruch na moje dolegliwości :)) pozdrawiam trzymaj się

Do góry