Dziewczyny z całego serca dziekuje za życzenia urodzinowe
Jak to jest, ze tutaj dostałam więcej życzeń niż w realu i od własnej rodziny - sporo osób pozapominało
To już ćwierć wieku za mną i od wczoraj czuje sie jakos staro
Dosłownie wszystko mnie boli, i troche deprecha łapie...
W ogóle wczoraj miałam kiepski dzień. Byłam zabiegana i duszność mnie trzymała. Pod wieczór ledwo stałam na nogach, wiec o miłym wieczorze we dwoje z mężem mogłam zapomnieć. Bo jak padlam do łóżka to od razu złapał mnie śpioch
julianna współczuje sytuacji w związku. Niestety sama natknełam sie nieraz na takich panów, co powiedzmy mniejsza wagę przykładaja do ojcostwa. To bardzo smutne, bo pokazuje to męską niedojrzałość. Dziecko latwo zrobić, jak ja to mówie, ale wziąść obowiazek za jego wychowanie - to już czasem przerasta facetów.
Życze ci, aby twój się opamiętał o czasie. Może jak zobaczy bezbronnego maluszka to się w nim obudzą uczucia. Nieraz potrzebny jest mocny impuls, aby facetem otrząsnąć.
winki przy większej gromadce dzieci juz trudniej to wszystko ogarnac ;-) ale wiadomo ze czas trzeba bedzie jakos podzielic po równo na dzieciaki ;-)
Jesli chodzi o skurcze to mialam z nimi maly epizod. Zaczelam wiecej odpoczywac z nogami w górze i teraz już nie łapia mnie skurcze w nocy. Do tego biore magnez non stop.
W temacie pokoika dzieciecego to jedne co moge poradzic dla maluszka, to zorganizowac sobie tak, abys przewijak miala kolo lozeczka (albo nadstawke nad lozeczko), no i pod reka szafkę z akcesoriami dla maluszka - kosmetyki i ubranka na zmiane. Pokuj jaki mialam dla Macka nie wygladal jakoś rewelacyjnie, za to był funkcjonalny układ ;-) Jestesmy w trakcie remontu wiec na fotki nie ma szans.
Dojście do łóżeczka milam tylko z jednego boku. Nie mam innej opcji, bo za male mieszkanie. Dalismy rade. No a szalenstwo zabawkowe czeka Was dużo później
My zaczelismy od jednego malego pudeleczka co lezalo obok lozeczka a teraz.... mamy juz 3 duze pudla z zabawkami, oraz 3 mniejsze.... i cala połke zawalona ksiazeczkami.
Madzia jeszcze jakis czas i Macius na pewno z chęcia poleci do przedszkola
Niech tylko zapozna fajnych kolegów. Na razie tęsknota bierze góre, ale 3mam za Was kciuki, zeby minelo to dość szybko.