reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

wEEchUU5qfA3gAAAABJRU5ErkJggg==

reklama
hej
mary fajnie że to się zmieniło ,bo z doświadczenia wiem że w ciągu tych 2tygodni to wiele się może wydarzyć a oni tutaj znowu tego nie kontrolują zbytnio
angie współczuje takich przejść z wredną babą , powinna wziąć pod uwagę twój stan i spróbować się jakoś dogadać
nimfii pamiętam że masa ludzi z Krakowa właśnie zdawała egzamin na prawko w Tarnowie z tym że chyba był wymóg że trzeba być zameldowanym bo mi kolega z Krakowa właśnie raz coś pisał w tym temacie
kurcze prawko mam juz tak długo że aż mi się wierzyć nie chce :) , a jeśli chodzi o okamerowane samochody na egzaminach to mój kuzyn miał przez to sprawę w sądzie bo przejechał na pomarańczowym zmieniąjącym się na czerwone firmowym autem i jadący za nim egzaminator zaniósł to nagranie na policję , ja byłam w szoku że ludzie potrafią być tak wredni ,chociaż z drugiej strony jakby się coś stało to wtedy byłby problem

Hej,
my po śniadanku już, o dziwo noc super, owszem budziłam się na siku, ale nie ma porównania z ostatnimi dniami.
humor super bo sobie zaplanowałam podjechać do sklepu o którym istnieniu zapomniałam, musze zrobić rozeznanie, bo coś czuje że dziś zakupie wyprawkę do spania (łóżeczko plus reszta), jak nie będą mieli na stanie tego co chce to mają sklep internetowy i tam zamówię:-)
słoneczko niby świecie, ale trochę wieje, a oglądałam teraz pogodę to zapowiadają na przyszły tydzień po 30,:no:

Dzień dobry mamusie:)
Ja też dziś spałam o niebo lepiej, u nas była ulewa, wiało strasznie, ale nie było burzy.
Dziś od rana słoneczko, słyszałam, że wielkie upały mają się zacząć od przyszłego tygodnia...
Buziaczki:*

Cześć dziewczynki,
trzymajcie za mnie dzisiaj kciuki,żeby sie wszystko udało i na ślubie i na weselichu, no i żebym ze stresu nie zaczęła rodzić :szok:

buziaki Wam wysyłam i życzę miłego weekendu :-)

reklama
mycha kciuki masz zagwarantowane, oby ten dzisiejszy dzień był niezapomniany i przede wszystkim dobrego samopoczucia!!!

ja tez dziś dobrze spałam, zaczynam się zastanawiać czy te kiepskie noce nie sa związane z pełnią księżyca, u nas dzisiaj przyjemnie, słonko, ale wieje też orzeźwiający wiatr, miłego dzionka kobitki!!!!

Do góry