mary-beth
Fanka BB :)
mery beth powiem ci ze w krakowie naprawde ciezko o prawo jazdy, bo egzaminatorzy sie przyczepia wszystkiego. Dla porownania moi szwagrowie zdawali na kat C+E i w Krakowie ich oblali to sie zapisali chyba w Tarnowie czy Nowym Saczu na egzamin i zdali go od razu... Wolalabym za granica robic prawko ale nie mam takiej opcji
O skurczach nog z ginem nie rozmawialam bo to swierza sprawa, ale na skurcze macicy polecal mi wlasnie magnez (obojetne jaki) oraz Nospe.
Nimfi - ja zdawałam w Lublinie i tam jest tak samo!!!!!!!! Ale teraz już nawet mi się o tym nie chce pamiętać, bo to tylko jeden wielki stres był. Tu co prawda jest trudniej, ale po to, by ludzie naprawdę umieli jeździć. Trzeba zaliczyć jazdę na krótkim i długim dystansie, po zmroku, na śliskiej nawierzchni, w mieście i na drogach pozamiejskich. Ale to, ze można jeździć np. z mężem, tatą czy bratem naprawdę wiele daje, bo możesz ćwiczyć, dopóki czujesz się już pewnie za kółkiem. Ale mimo wszystko trzymam kciuki, jakbyś się jeszcze kiedyś zdecydowała! A co do skurczy, to życzę by były do zniesienia, a najlepiej by odpuściły! A miałaś tak w pierwszej ciąży?
Mery-beth udanego swietowania rocznicy, nasza bedzie za miesiac
Niestety nie bardzo mam do kogo isc sie pozalic, na upartego moglabym isc do glownego szefa ale glupio by to wygladalo. Moze ja ruszy sumienie ale szczerze w to watpie bo ona chyba nie ma sumienia. No coz, musialam sie Wam wyzalic a tego pozostaje mi tylko zaakceptowanie tego.
Angie - oby się ta sytuacja rozwiązała szybko i po Twojej myśli! ;-) Trzymam kciuki!
A u nas właśnie weszły nowe przepisy dot. ciężarnych po terminie i od teraz już 7. dnia po terminie szpital ma obowiązek przejąć kontrolę nad ciężarną! To oznacza, że kobiety nie będą przenosić ciąży więcej niż 7 dni! :-):-):-)