Hej dziewczyny, ale Was ciężko nadrobić
Niuniunia ja też się bałam glukozy, naprawdę nie taka straszna, weź sobie cytrynkę naprawdę pomaga nie czuć tej słodyczy ale pomieszaj, bo ja głupia ci..a nie pomieszałam i przy końcówce było troszku bee. mi pielęgniarki się zapytały czy chce popić wodą żebym zmienić smak w ustach, ale obyło się bez tego. ja na skierowaniu miałam napisane 1 pobranie po 120 min, to też najpierw na czczo mi pobrali, potem glukoza, 2 h czekania znów pobranie i do domu. dla mnie najgorsza była pierwsza godzina, zwracać mi się nie chciało, ale odbijało mi się, najbardziej mi doskwierało gorąco, bo nie dość że duszno na poczekalni, to ta glukoza mnie rozgrzała,ale potem już z górki.no i siku mi się chciało a nie wolno było robić.
a ja dzisiaj popołudnie sobie przeleżałam bo dziś trochę się nałaziłam z ojcem po castoramach, trochę podźwigałam, i jak nigdy moje nogi odmówiły posłuszeństwa, więc podusie w ruch i leżałam.podziwiam Was mamy, które musicie leżeć ja tylko zrobię odpoczynku 2 h i czuje się bardziej zmęczona niz jak 16 godzin bym na nogach była.
chciałam Was się zapytać jak Wy rozpoznajecie że macie nogi spuchnięte, bo ja patrze na swoje stopy i wydają mi się one normalnej wielkości, głupie pytanie wiem, ale ja naprawdę nie wiem, tym bardziej że mnie nie bolą ani nic, choć zapewne minimalnie mogą być a ja tego nie wiem.
co do prania ja też będę prała wszystko, na początek musi starczyć proszek dziecięcy i prasowanie, którego nie znoszę
a jutro chyba pójdę do tesko po pampersiaki bo jest promocja na Huggies Newborn, za 2 opakowania tylko 16,79. fakt że tylko 27 szt w jednej paczce, ale w rezultacie da mi to 54 szt. a z firmy pampers jest chyba 40 parę i za wyższą cenę. ale tak naprawdę przemawia za mną te wycięcia na gojący pępuszek. nie wiem czy dobre są te pampersy ale cóż pierwsza dzidzia i od czegoś trzeba zacząć, z czasem będę wiedziała co jest najlepsze dla maluszka.
a i chusteczki są za 19.99 4x 64szt (256) też kupię bo przegapiłam tą promocję za 25 zł (336szt)
ale się rozpisałam, miłego wieczorku, przespanej nocy
bo ja pewni znów będę się męczyć, przez wstawanie na siusiu