reklama
gola ja tez juz zaliczylam dentyste w ciazy i peknietego zeba -niestety jedynke u gory wiec musialam szybko gnac do dentysty A po ciazy to juz zeby sie sypia na potęge, az strach jak sobie przypomne co sie dzialo wtedy z wlosany i zebami
I
inna_a
Gość
nimfii- poczułam właśnie jakby za nerw coś mnie pociągło, miałaś kiedyś wyrywane nerwy w zębie bez znieczulenia? To właśnie coś podobnego poczułam od żeber do połowy brzucha jakby pociągło, ale od tej pory nic a mały się rusza,może on coś tam wykąbinował, bo ruszał się i właśnie po czasie tak miałam.
Margana
Fanka BB :)
Wiecie co, zapomniałam napisać, ze wczoraj pierwszy raz spotkało mnie cos miłego zwiazanego z moja ciażą :-) W tej przychodni, gdzie robie badania trzeba wziąć z rejestracji kluczyk do kibelka. Oczywiście zachciała mi sie siku, zresztą jak co chwilę , i poszłam po kluczyk, a pani jak zobaczyła mój brzuszek to dała mi od toalety dla niepełnosprawnych, bo czyściejsza ;-)
Głupia rzecz, a jednak cieszy jak ktoś zwróci uwagę na brzuszek :-)
Głupia rzecz, a jednak cieszy jak ktoś zwróci uwagę na brzuszek :-)
cześć dziewczynki,
a ja dzisiaj !!! PO RAZ PIERWSZY !!! poczułam moją małą dzidzie :-):-):-)przed chwilą...
tyle czasu na to czekałam i już się zaczynałam martwić,aż to nagle dzisiaj jak sie rozszalało dziecię moje to nie mogło przestać hehe brzuch mi wysadziło napięło mi się wszystko po lewej stronie, chyba się dupką wypięło
ooo matko, ale to jest cudowne uczucie !!
a ja dzisiaj !!! PO RAZ PIERWSZY !!! poczułam moją małą dzidzie :-):-):-)przed chwilą...
tyle czasu na to czekałam i już się zaczynałam martwić,aż to nagle dzisiaj jak sie rozszalało dziecię moje to nie mogło przestać hehe brzuch mi wysadziło napięło mi się wszystko po lewej stronie, chyba się dupką wypięło
ooo matko, ale to jest cudowne uczucie !!
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
2mycha1 gratuluje kopniaczkow jest niesamowite uczucie i uzaleznia;-):-) Ja to wiecznie mam malo tych ruchow jak dla mnie to maly moglby kicac caly czas
Gola wspolczuje Ci z powodu tego zeba,Ja mialam na samiutkim poczatku ciazy robionego zeba,leczenie kanalowe ale nie skonczyla mi go bo ona chce zrobic najpierw zdjecie a nie mogla bo w ciazy bylam juz wiec po porodzie mam sie zglosic na zakonczenie zabka i tez mam nadzieje ze wczesniej nie bede musiala tam wracac
Margana no to milo ze strony tej kobiety a takie male sprawy moga sprawidz duza radoche i satysfakcje :-)
A Ja dzisiaj mialam dziewczyny troszke nerwowy dzien mialam drugi egzamin no i musze sie pochwalic ze zdalam z czego jestem mega zadowolona teraz tylko musze czekac na certyfikat :-)
Jestem wykonczona dzisiaj dziewczyny
Gola wspolczuje Ci z powodu tego zeba,Ja mialam na samiutkim poczatku ciazy robionego zeba,leczenie kanalowe ale nie skonczyla mi go bo ona chce zrobic najpierw zdjecie a nie mogla bo w ciazy bylam juz wiec po porodzie mam sie zglosic na zakonczenie zabka i tez mam nadzieje ze wczesniej nie bede musiala tam wracac
Margana no to milo ze strony tej kobiety a takie male sprawy moga sprawidz duza radoche i satysfakcje :-)
A Ja dzisiaj mialam dziewczyny troszke nerwowy dzien mialam drugi egzamin no i musze sie pochwalic ze zdalam z czego jestem mega zadowolona teraz tylko musze czekac na certyfikat :-)
Jestem wykonczona dzisiaj dziewczyny
AniaSm
Fanka BB :)
pierwsze kopniaki są super , fajnym uczuciem jest też czkawaka ))
Sabrina jeszcze będziesz miała dość hehe ja to Kubę już pod koniec to prosiłam żeby tak nie kopał bo mnie to już bolało ale i tak miło się takie rzeczy wspomina
Gratuluje zdania egzaminu
margana oby jak najwięcej takich ludzi
Sabrina jeszcze będziesz miała dość hehe ja to Kubę już pod koniec to prosiłam żeby tak nie kopał bo mnie to już bolało ale i tak miło się takie rzeczy wspomina
Gratuluje zdania egzaminu
margana oby jak najwięcej takich ludzi
reklama
Margana u mnie moga sobie zaspiewac za to badanie nawet kilkadziesiat euro ale postarac sie dostac skierowanie od mojego irlandzkiego lekarza a jak nie to trudno, zaplace
Mycha gratuluje kopniaczkow, super uczucie.
Gola wspolczucia z powodu zeba, mam nadzieje ze mi sie nic nie odezwie w trakcie ciazy bo ja tutaj nie ufam dentystom a w Polsce pojde do mojego dopiero po porodzie.
Ssabrinaa gratuluje zdanych egzaminow.
A ja dzis w pracy mialam calodniowe szkolenie, jutro czeka mnie to samo, strasznie meczace, a swoja robote tez trzeba zrobic. Do tego mojego meza dopadla wczoraj grypa i ledwo zyje, nawet spal w drugim pokoju zeby na mnie nie przeszlo, mam nadzieje ze szybko mu przejdzie
Mycha gratuluje kopniaczkow, super uczucie.
Gola wspolczucia z powodu zeba, mam nadzieje ze mi sie nic nie odezwie w trakcie ciazy bo ja tutaj nie ufam dentystom a w Polsce pojde do mojego dopiero po porodzie.
Ssabrinaa gratuluje zdanych egzaminow.
A ja dzis w pracy mialam calodniowe szkolenie, jutro czeka mnie to samo, strasznie meczace, a swoja robote tez trzeba zrobic. Do tego mojego meza dopadla wczoraj grypa i ledwo zyje, nawet spal w drugim pokoju zeby na mnie nie przeszlo, mam nadzieje ze szybko mu przejdzie