reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Witam Was kochane
Powróciłam już na stałe do Was Musiałam odpocząć po weselu, ciągle gdzieś trzeba było przed i po weselu latać. Zmieniłam net i mogę teraz z Wami co dzień być na spokojnie
Z moją niunią wszystko dobrze, czuję jak się wierci w brzuszku Wiadomo, że to nie są jeszcze takie mocne ruchy ale jak leżę to czuję jak mi się wierci, chyba nóżkami machała wczoraj
Chciałam wstawić w naszym zamkniętym wątku zdjęcie ślubne ale nie mam pojęcia jak to zrobić, jakby któraś była chętna mi napisać wiadomość to byłabym bardzo wdzięczna Muszę nadrobić zaległości (to tylko jakieś 60stron)
Buziaczki dla Was;****
Powróciłam już na stałe do Was Musiałam odpocząć po weselu, ciągle gdzieś trzeba było przed i po weselu latać. Zmieniłam net i mogę teraz z Wami co dzień być na spokojnie
Z moją niunią wszystko dobrze, czuję jak się wierci w brzuszku Wiadomo, że to nie są jeszcze takie mocne ruchy ale jak leżę to czuję jak mi się wierci, chyba nóżkami machała wczoraj
Chciałam wstawić w naszym zamkniętym wątku zdjęcie ślubne ale nie mam pojęcia jak to zrobić, jakby któraś była chętna mi napisać wiadomość to byłabym bardzo wdzięczna Muszę nadrobić zaległości (to tylko jakieś 60stron)
Buziaczki dla Was;****
Margana
Niuniunia witaj spowrotem! Wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia!!!
Nie martw się, ja też mam sporo do nadrobienia, bo byłam na urlopie. Jakos damy radę;-) Super, ze z dzidzią wszystko dobrze! Moja tez już coraz bardziej szaleje, a ostatnio to nawet mój mężuś dostał kopniaka:-) A ja juz nawet chodząc ja czuję:-)
Nie martw się, ja też mam sporo do nadrobienia, bo byłam na urlopie. Jakos damy radę;-) Super, ze z dzidzią wszystko dobrze! Moja tez już coraz bardziej szaleje, a ostatnio to nawet mój mężuś dostał kopniaka:-) A ja juz nawet chodząc ja czuję:-)
I
inna_a
Gość
dzięki dziewczyny to lato będzie najdłuższym tak mi się wlecze, robię sobie jakieś porządki wyrzucam ciuchy które nie nosze i nie będę i jakieś zbędne pierdoły, muszę zrobić miejsce dla maluszka zresztą nic innego nie mam do roboty gazety czytam, ale przedrukowałam je już z tyle razy,że na pamięć znam.
jestem i ja. dzień dzisiejszy piękny ale dla nas pracowity.moi rodzice zaczynają remont, mało tego na klatach tez będą malować i potrzebują pralni żeby mieć dostęp do wody, i też musieliśmy ją usprzątnąć bo my mamy klucz od niej. nawet nie miałam czasu obiadu ugotować, czuję, że padnę dziś jak zabita. pomału odliczam dni do poniedziałku, mam nadzieję że poznam płeć maleństwa. ostatnio mi wszyscy powtarzają że dziewczynka będzie, ale by mężuś się ucieszył
Margana
Mam pytanie do dziewczyn, które mają toksoplazmoze ujemną: Ile razy w ciąży robicie poziom przeciwciał? Robicie też jakoś teraz w połowie czy tylko na koniec?
Będę jechać jutro z moczem, zrobie sobie przy okazji HIV i tak sie zastanawiam czy toxo nie zrobić od razu.
Będę jechać jutro z moczem, zrobie sobie przy okazji HIV i tak sie zastanawiam czy toxo nie zrobić od razu.
Gola84
Ja mam mieć powtórzoną teraz jak pójdę - napisze mi gin skierowanie więc to będzie ok 24/25 tcMam pytanie do dziewczyn, które mają toksoplazmoze ujemną: Ile razy w ciąży robicie poziom przeciwciał? Robicie też jakoś teraz w połowie czy tylko na koniec?
reklama