reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

andrzelika powiedz raz i wyraźnie teściowej , że wtedy zaczniesz kompletować całą wyprawkę , kiedy TY uznasz to za słuszne i nie chcesz żeby ktoś Cię stresował głupimi zabobonami, szkoda Twoich nerwów! Pomyśl, że ona tylko se gada swoje, a i tak zrobisz jak zechcesz:)

reklama
Andrzelika, nie przejmuj się teściową, nie warto. Rób co uważasz za słuszne, inaczej przecież można oszaleć (wiem co mówię :-D)

Swoją drogą ja też widzę wszędzie ciężarne i wózki. Jakby dopiero co się pojawiły na świecie ;D

Ostatnia edycja:
andrzelika- to Twój mąż taki przesądny, czy po prostu taki zależny od opinii swojej mamy?
:szok:

Cześć dziewczyny, naprawdę nie mogę wyjść z podziwu, ile Wy piszecie! :-D Jak znajdujecie na to czas? ;-)

Gola84- ja powiedziałam mojemu mężowi to on powinien nie słuchać swojej mamy, ja rozumiem, że to przez to , że się martwi. Powiedziałam, że sprawia mi wielką przykrość i, że nie wierzy we mnie i małego, że chcą mi odebrać to co sprawia mi radość i to nie z powodu ciuszków może się coś stać, ale prędzej od tego, że się denerwuje może być nieszczęście, a wy tak robicie, powiedziałam żeby się odluzował, bo nic się nie stanie i ma nie słuchać durnych przesądów.

Mój mąż nigdy nie słucha matki, ale to słucha ze strachu chyba, jak ona mi to po urodzeniu dziecka z zabobonami będzie ciągle skakać to jej powiem, zresztą ona jest dobra tylko te przesądy mnie do niej odrażają... I też nie będę chciała żeby mi przychodziła i wyręczała z roboty nad dzieckiem twierdząc, że sobie nieporadzę jeśli będę chciała pomoc to poproszę...

andrzelika nie przejmuj się, najważniejsze, że Ty wiesz, że to tylko przesądy a przecież i tak zrobisz co zechcesz a mąż w końcu to zaakceptuje i przestanie się bać :)

ponko zazdroszczę plaży :)

agalodz to łożysko na przedniej ścianie jest wskazaniem do cesarki? nic mi lekarz nie mówił...

Ale dziś duszno ledwo żyje..

I nie będę się przejmować zresztą zamówiłam już ciuszki i powinny być dzisiaj także olałałam te ich przesądy...

Hej dziewczyny:-)
Ja juz jestem po wizycie,wszystko opisalam w odpowiednim watku :tak: Jestem mega glodna wiec ide cos upichcic i zjesc a potem was nadrobie ;-):-)
U mnie dzisiaj Leniwe pierogi z bialego sera :-D

reklama
ponko ja tez czuje sie gorzej po takim dniu ktory spedze caly na nogach, moze to od zmeczenia te wymioty?

Mialas sie was pytac ky ktoras z mam dostala taki zestaw "Bede mama" albo "Chłopec czy dziewczynka"? Ja w pierwszej ciazy na szkole rodzenia dostalam "Chłopiec czy dziewczynka", a teraz ciekawi mnie co wchodzi w sklad zestawy pierwszego tj "Bede mama" -jesli ktoras wie prosze o komentarz ;)
Pelargos Sp. z o.o.
Ja u gina w poczekalni mam tego zawsze pełno ... kiedyś nie korzystałam teraz biorę jeśli to to samo jakieś ulotki gazetki próbki kosmetyków...w tym pierwszym były krem na rozstępy Mustea na odparzenia nivea płyn do higieny intymnej... i jeszcze jakaś tam próbka i płyta z instrukcją jak kąpać, przewijać i masować maluszka
W drugim buteleczka 125 Philips
płyn do ciała i włosów johnson
sudocrem gazeta dziecko i ulotki

Do góry