reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Witam sie o poranku brzuchatki :-)
Dzisiaj spac juz nie moge a to dlatego ze wczoraj wczesniej spac poszlam no ale i tak dzisiaj mam zalatwienia wiec bym musiala za jakis czas wstawac i sie szykowac :tak::-)
ponko przykro mi z powodu Twojego zlego samopoczucia na wyjezdzie no ale dobrze ze juz jest lepiej no i moje GRATULACJE ,syneczek super :-) Najwazniejsze ze zdrowy chlopak rosnie:-)
Niuniunia GRATULUJE malej damy :-D no i spokojnych przygotowan do slubu moja droga ;-)
Kati Tobie rowniez GRATULUJE coreczki :-)
andrzelika no to super ze i Twojemu mezowi sie udalo poczuc dzieciaczka i to na pewno bylo niesamowite uczucie dla was obojga :-)
Super juz coraz wiecej dziewczyn zna plec dzieciaczka :tak::-) Ciekawe czy i mi sie uda poznac :-)
Milego dnia dziewczyny :-)

reklama
Niuniunia, Ponko, Kati gratuluję wspaniałych wieści i strasznie Wam zazdroszczę, już też nie mogę się doczekać kiedy się okażę kto w moim brzuchu siedzi....co ja piszę siedzi...ono tam szaleje, codziennie rano jestem budzona tęgimi kopami :)

Mnie też mój chłopaczek zaczyna szaleć ;) Już coś czuję, że dumny tata poczuje niedługo kopniaki, bo wczoraj wieczorem to mi mały dawał wyraźnie do zrozumienia :-D
Ja dzisiaj mam dzień sprzątania, po powrocie syf na chacie. Jak wyjeżdżaliśmy nie zdążyłam nic zrobić i dzisiaj czeka mnie wesołe odkurzanie, pranie, zmywanie... część oczywiście z wczoraj, bo komu się chce od razu po powrocie sprzątać torby z przedpokoju. Teraz tam sobie mieszkają i drażnią mnie przy każdym przejściu do łazienki. No cóż, trzeba było od razu się z tym uporać :p

Jutro USG połówkowe, to się upewnię,czy to na pewno chłopiec, coś ciężko mi w to uwierzyć :-D Ale A. jest dumny jak paw, jak chodzę i nawijam "mamy synka, mamy synka" to widzę po jego minie, że jest dokładnie tak, jak chciał żeby było :D

A przeczucia i w przypadku mojej mamy (myślała, za każdym razem że chłopiec, a ma 3 córki) jak i u mnie się nie sprawdziły. No i uważam oficjalnie, że chiński kalendarz płci jest głupi :-D

Ponko gratuluję synka:tak:,współczuję przeżyć i odpuść kawę w Mc bo jest dość mocna.Mój K nie pozwala mi wcale kawy pić,w sumie jakoś daję radę,a jak nie to robię taka słabiutką z pół łyżeczki.Teraz kupiłam ricore i o dziwo tez mnie stawia na nogi:tak:
Kofeina nie jest zdrowa dla dzieciaczków,podniesione ciśnienie też nie,no i kawa wypłukuje magnez.
Moje przeczucia już drugi raz się nie sprawdziły:-D ale to dobrze:tak:
Niuniunia gratuluję dziewczynki! Uadanych przygotowań i wspaniałego ślubu!
Nimfii oj to sie biedan umordowałaś na tym wyjeździe:-( współczuję.
Kati Tobie równiez gratuluję córeczki!
Andrzelika moja tak kopie,ze wczoraj nawet było widac jak się brzuch rusza :-)
a dzisiaj z rana też mnie porządnie skopała,bo chyba za radykalnie ją obudziałam,tzn nas obudził synuś,bo miał zły sen i zaczał się drzec o 5.30:sorry:
a w ogóle to ja też miał dzisiaj durne sny.

A propos durnych snów, ja ostatnio biję chyba rekordy, nie wiem czy ma na to wpływ ciągłe budzenie i chodzenie do WC?

Niuniunia, Kati gratuluję córeczek będziecie mogły wybierać te małe sukieneczki, tuniczki, widzę je na każdym kroku jak szukam czegoś dla synka i wydaje mi się, że chyba wybór dla dam jest większy ;-)

Ja na kawę czasem się skuszę, ale jak mówi Madzia, nie taką z Maca, bo jest rzeczywiście mocarna.
Miłego dzionka Mamuśki!!!

Ja raz wypiłam od wielkiego dzwonu, bo tak zawsze w domu robię sobie słabą. Ale na mieście byłam i zasypiałam już w południe, dzień wcześniej spędziłam łącznie 8h w samochodzie, potem niewygodne łóżko i duszno... ehhh... Z resztą wieczorem jedzenie z grilla, ciężkostrawne na żołądku i teraz kawa... chyba się dobiłam po prostu. Ale uważam, że wszystko ma dobre strony :-D
A ja kiedyś pracowałam w McD to od tej kawy byłam wręcz uzależniona, takiej latte ze spienionym mleczkiem... pychota... ale cóż, nie wszystko w każdym momencie można ;)

Mnie się głupie sny zdarzają, jak przesypiam całe noce. Jak się budzę, to chyba ich dobrze nie rejestruję, ale już wolę głupie sny niż się budzić, chociaż rano czuję się jak wypluta. Za każdym razem ktoś jest na mnie zły, czasem A., czasem mój ojciec strzela z pistoletu do mojej mamy (????) i mówi mi, że to nic złego, a dzisiaj mama mi czegoś "zabroniła" i wpadłam w histerię. Porąbane, nie wiem skąd to się bierze.

Wczoraj wieczorem wpadła teściowa i obmyślaliśmy imiona męskie. Wszystkie straszne. Imiona są tak brzydkie, że szok. Ale uśmialiśmy się niemożliwie, np. jest takie imię jak "Otokar" i uznaliśmy, że będziemy na niego "busik" wołać. Aż mnie brzuch bolał ze śmiechu :-D

Siemka kochane:)
Ponko gratuluję synusia !
Kati, Niuniunia gratuluję córeczek !!
U mnie dziś słonecznie:) Jadę zaraz w poszukiwaniu wody Jan ;-)
buziory, pozdrawiam-y;)

reklama
Angun dziękuję ;-D U nas nie było w żadnym supermarkecie, babeczka z Carefoura powiedziała, że czasem ją mają, ale szybko schodzi. A w makro trzeba mieć jakąś kartę?

Do góry