I
inna_a
Gość
ja też mam problemy ze snem, bolą mnie plecy strasznie i w nocy często się obracam z boku na bok męczy mnie to jak nie wiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nasz wyje przeraźliwie...żeby informować rodziców, ale też żeby wybudzić dziecko. Kupowaliśmy przez internet, ale nazwę podam wieczorem, jak mąż przyjdzie z pracy, bo czujnik leży na górze w szafie i nie dam rady go ściągnąć, a po drabince teraz boję się wspinać.
Mnie ostatnio dopadł taki ból promieniujący do obu pachwin, a właściwie do warg sromowych (sorry za dosłowność)
Gratuluję udanej wizyty...fajnie się na patrzy na nasze "kurczaki" coraz słodsze są
Mnie ostatnio bolało punktowo przy pępku - nie wiem od czego to, ale jak się położyłam było lepiej, a wizyta dopiero 30. Ech, to czekanie
Strasznie zle znosze jazde samochodem.
Ja tek miałam w pierwszym trymestrze...wiem jaki to koszmar. Ale teraz przeszło jak ręką odjął. Może to tylko chwilowe.
U nas dziś zimno i deszcz wisi w powietrzu. Zapowiada się dzień spędzony w domu