niuniunia spokojnie, odpoczywaj sobie abyscie czuli sie jak najlepiej Badania krwi powtorz, bo z nimi nigdy nie wiadomo a lepiej znac swoje Rh, bo to istotne w przypadku konfliktu serologicznego. Ja mam Rh ujemne i dlatego mam robione w ciazy 2 razy badanie odczynu Coombsa z krwi. ono stwierdza czy sa jakies przeciwciala w organizmie kobiety ktore moglyby zagrazac dziecku majace grupe krwi Rh plus.
Odczyn Coombsa - WIEM, darmowa encyklopedia
W linku w skrocie conieco o tym.
winki moze popatrz w aptekach internetowych? Tam nieraz z wyslka taniej by ci wyszlo za te tabletki ;-) Ja kupilam przez internet za 38zl wlasnie Maturelle ale odbieralam osobiscie w aptece.
Spis Powszechny Ludnosci
Spisy Powszechne - Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań - Powszechny Spis Rolny
Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań 2011
A i przyznam szczerze ze ja nie przeczytalam tego artykulu wyzej opisanego. Jestem zbyt wrazliwa na to aby czytac o tragediach. Rycze z byle powodu i stresuje sie na maxa wiec wole sobie oszczedzic
No i wspomnienia po porodzie Macka mam tez nienajlepsze wiec wole nie wracac do przykrych tematow.
Tym razem nastawiem sie tylko pozytywnie!
Odczyn Coombsa - WIEM, darmowa encyklopedia
W linku w skrocie conieco o tym.
winki moze popatrz w aptekach internetowych? Tam nieraz z wyslka taniej by ci wyszlo za te tabletki ;-) Ja kupilam przez internet za 38zl wlasnie Maturelle ale odbieralam osobiscie w aptece.
Spis Powszechny Ludnosci
Spisy Powszechne - Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań - Powszechny Spis Rolny
Narodowy Spis Powszechny Ludności i Mieszkań 2011
A i przyznam szczerze ze ja nie przeczytalam tego artykulu wyzej opisanego. Jestem zbyt wrazliwa na to aby czytac o tragediach. Rycze z byle powodu i stresuje sie na maxa wiec wole sobie oszczedzic
No i wspomnienia po porodzie Macka mam tez nienajlepsze wiec wole nie wracac do przykrych tematow.
Tym razem nastawiem sie tylko pozytywnie!