reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

hej
pepsi ,poxo stempel-misie-gratulacje_49.jpg
ponko moja koleżanka była niedawno na masażu chińską bańką czy jakoś tak i mówi że to rewelacyjnie działa więc jakby ci kremy nie pomogły to po ciąży sobie zafundujesz taki zabieg ;)
winki mam nadzieje że wszystko u was w porządku ,trzymam &&&&&&& mocno ;)
u mnie dzisiaj ładnie świeciło słoneczko a że mieliśmy święto więc poszliśmy na spacerek nad fjord :) , dodatkowo dzisiaj była akcja w mieście bo jakiś wariat zamknął się z bronią w mieszkaniu i powiedział że kogoś skrzywdzi i spory kawałek centrum był wyłączony z ruchu ,pełno policji z bronią , czułam się jak w jakimś filmie :) ,w końcu się coś tutaj działo :)

reklama
Co do witamin biot prenatal classic i zauważyłam, że w dni w które je biorę (bo czasem zapominam) jest mi zawsze strasznie niedobrze (jakieś pół godziny po wzięciu witamin). Zastanawia mnie, czy to ma coś wspólnego.
Bardzo możliwe, że witaminy nasilają mdłości u Ciebie, mi mój gin odradzał brania czegokolwiek w pierwszym trymestrze, poza kwasem foliowym, właśnie z tego względu. Sam mi powiedział, że mogą nasilić mdłości. Może spróbuj kupić inny zestaw. A ja mam tak dziwnie, że jak biorę w trakcie jedzenia, to po pół godzinie mam odruch wymiotny, tak jakby mi tabletki gdzieś zalegały i drażniły gardło, masakra, jeszcze nigdy tak nie miałam, a jak wezmę ok pół h po jedzeniu, nic takiego się nie dzieje, dziwne to. I też biorę Prenatal Classic.

Pepsi, super że się wszystko udało.

Poxo, czy Ty przypadkiem też nie miałaś ślubu w ten weekend?????

Może któraś z Was miała z nim do czynienia?
Moja koleżanka była całkiem niedawno w dokładnie takiej samej sytuacji, co Ty. Jej synek nie zachorował, ona także, lepiej przetrzymał Małego w domu, na pewno wszystko będzie dobrze!

A ja dzisiaj latałam po mieście, później byłam u dziadków, przed chwilą wróciłam do domu, musiałam jeszcze pojechać po prezent dla koleżanki z pracy, robi jutro imieniny więc kupiłam jej superanckie kolczyki, tak mi się spodobały, że sobie też zafundowałam takie same, ale w kolorze turkusowym :-)

angie80 mamy takie miejsce nad jeziorkiem w Karpicku koło Wolsztyma. Kiedyś tam jeździliśmy i nadszedł czas na powrót w dawne miejsce:-) Jedzie się tak ok 2,5 godziny, a ja nie mogę jeździć dłuzej niż 3 godz., wiec coś dalszego odpada, a marzy nam się nasze morze:-(

Fajne sa takie powroty w dawne miejsca. My ostatnio wspominalismy nasze pierwsze wspolne wyjazdy pod namiot do Brennej, to byly czasy :)

My się niedługo wybieramy do przyjaciół do Koszalina a stamtąd żabi skok do Mielna, planujemy pobyt tak na kilka dni. Mam nadzieję, że pogoda dopisze :-)

Halo dziewczynki. Kochane jestescie. Kciuki pomogly ,ja sie czuje lepiej. No i bedzie chłopak - Alexander na 90%:-) :-) :-) Pokazal sie w calej okazalosci ,wiec nie ma watpliwosci. Wszystko ok ,ma juz 16 cm. Połowkowe za miesiac, bedzie w 3D. Jeszcze ,zeby mi to cholerstwo zniknelo na dobre ,to pomimu braku meza w dzien rocznicy ,uwazam ,ze wieczor byl cudowny.
znikam ,bo na dzis mam dosc przezyc.
Kachutka potrzymaj synka w domu ,a wszystko będzie dobrze.

winki super wieści :)) ,zauważyłam że chłopcy częściej się ujawniają niż dziewczynki ;) ,nie jest to reguła ale pamiętam jak to było między moimi koleżankami np z pracy to dziewczynki na usg bardzo długo nie chciały ujawnić swojej płci a chłopcy bez problemu :))

winki gratuluje syneczka :-) najwazniejsze ze dzidzia zdrowo rosnie i ze wszystko jest w porzadku:-)Obys jak najszybciej poczula sie juz lepiej ;-)
Wpadlam wam pozyczyc milego wieczorka a Ja zmykam sie jeszcze uczyc a potem do lozka :-D

reklama
Cześć dziewczyny! Nie pisała pare dni bo mój mały załapał jakiegoś wirusa i oczywiście się zaraziłam. Wczoraj nawet mnie rzęsy bolały. Dziś brałam paracetamol i *spam* -syrop dla kobiet w ciąży , gorączka mi spadła i poce się jak szczur. Paracetamol brałam tylko jeden dzień ,a więc myśle ,że malenstwu nie zaszkodzi , gorączka jest chyba gorsza. Teraz czuje się lepiej kości mniej bolą.:-) Mój mały za to zdrowy już i dziś cały dzień wariował ,a ja nie mogłam palcem ruszyć ,wszystko na głowie M.
Jutro mam wizytę ,zobaczę rano jak będe się czuła i albo pójdę albo odwołam.
Trzymajcie się! Dobranoc ;-)

Do góry