reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
hej kochanae
wiki gratuluje owocnego badania i synusia :) ja czekam na potwierdzenie czy w brzuszku mam córeczke
ewa kuruj się mam ndzieję zę szybko wydobrzejesz zdrówka życzę (w takim ciepełku to jeszcze gorzej się choruje)
kachutka trzeba miec nadzieję że mały nie zaraził się a tym samym Ty -wiara czyni cuda myśl pozytywnie bo po co martwić się na zapas :) napewno będzie si
pepsi - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) supre że wszytko poszło po Twojej myśli
a ja padam jak co poniedziełek wiec uciekam ściskam serdecznie jutro ide powtórzyć te badania na cytomegalowirusa cmgv mam nadzieje żę nadal będzie ujemny i nie czeka mnie neimiła niespodzianka :/
a dziś byłam w lumpeksie mamy taki fajny za 30 zl kupilam dla dzidzi nowe (niektóre z matkami) rzeczy tak co poniedziałek mają dostawe towaru i część wyprawki kupie tak by miec rzeczy do wiosny to nie odczuje finansowo :) i juz 2gi raz udało mi się tam kupić praktycznie nowe rzeczy za grosze :)

winki80 - gratuluję syneczka :) życzę szybkiego powrotu do formy

Margana - życzę udanego wyjazdu, odpoczywaj :)

Ewa87 - trzymam kciuki za Ciebie, obyś szybko wyzdrowiała. Dobrze, że synuś już zdrów. A Ty leż i odpoczywaj.

My biegamy po salonach meblowych, po remoncie zrobiło się troszkę miejsca i staram się to jakoś zagospodarować, aby rodzina 4 osobowa (wkrótce) jakoś wygodnie mieszkała :) Potrzebuję szafy, regału, stołu jadalnego dla 4 osób i może jakieś półeczki do kuchni jeszcze gdzieś wcisnę. Zobaczymy.

Życzę spokojnej, przespanej nocy :)

Witam wszystkie ciężaróweczki:-*
winki gratuluję synusia!
Ewa, kuruj się i najszybciej jak się da wracaj do zdrówka!

Kobitki ja się zbieram na pocztę, bo otwierają o 8, mam nadzieję, że teraz nie będzie tylu ludzi. Czekam na paczkę z ciuszkami z Anglii, jeśli to to, to od razu porobię foty i pokażę ;-)
buziory i "do zobaczyska" niebawem :-D

a ja dzisiaj wstałam przed ósmą, to jakieś święto normalnie, stary wychodził do pracy, a mi się spać już nie chciało, jeszcze koleżanka pisała mi smsy więc się rozbudziłam i wpadam do Was, a tutaj nic do nadrabiania hehe ;-) zaraz idę myć łeb i się szykować na imprezę imieninową koleżanki z pracy, pojem sobie dzisiaj dobrych rzeczy, mniam, mniam :-)

Winki, gratulacje! Fajnie, że już znasz płeć :)

Ewa87, życzę szybkiego powrotu do zdrowia, kuruj się! :)

A ja dzisiaj - a właściwie od paru dni - czuję się strasznie. Jak sikam boli mnie brzuch, jakbym miała zaraz wszystko z macicy wypchnąć, takie blokujące się skurcze, a potem wracam do łóżka taka obolała i nie mogę spać... jakaś masakra. Lekarz mówił, że z szyjką okej, to się tak nie martwię, ale męczy strasznie, jak muszę w nocy wstać do toalety to już wiem, że godzinę sobie poleżę z bólem brzucha.
Tak w ogóle to znowu mi wraca zespół jelita drażliwego i jeszcze dodatkowo nadbrzusze mnie boli... ehh, dzisiaj jakoś marudna jestem, niewyspana no i na dodatek nie mogę się ruszyć z domu bo teść przyjdzie nam dodatkowe półki w garderobie zakładać - ale przynajmniej będzie miejsce na więcej ciuchów dla dzidzi :p

W ogóle u nas w bloku w klatce obok jest do sprzedania mieszkanie z dwoma balkonami... co oznacza, że może mieć nawet 80m2 :szok: Rodzice A. chcą kupić to duże, wziąć nasze małe i dać nam tę trzy pokojówkę...
Z jednej strony uważam, że to fantastycznie, a z drugiej martwię się, bo teściowa 1km od nas to za blisko a 10m... chyba bym zwariowała ;-)

hej kochane:-)
Winki gratuluję udanej wizyty i poznanania płci;-)
Ja mam nadzieję że w czwartek dowiemy sie kto u mnie mieszka.
ponko ja juz kiedyś pisałam, ze też miewam takie bóle brzucha, szczególnie rano jak mam pełny pęcherz. Rano jak wstaję to muszę się wysikać i purtnąć ( czego mój mąż powoli ma dosyć:zawstydzona/y:) ale inaczej boli mnie brzuch. Podobno wzdęcia w ciąży to normalna sprawa:zawstydzona/y: a z tym mieszkaniem obok teściów to rzeczywiście... ja bym zwariowała, no ale to od Was zależy. Zresztą aj bym nie mogła ani obok teściów ani obok rodziców mieszkać;-)

reklama
Hej dziewczyny :-)
Widze ze tutaj produkcja pelna para idzie :-D Ja dzisiaj mam troszke zagoniony dzien wiec niebardzo czas bede miec do poludnia zeby z wami posiedziec no ale postaram sie dziewczyny popoludniu zagladnac :-D U mnie sliczna pogoda dzisiaj sloneczko swieci,nareszcie bo tych deszczy i zimnego powietrza to juz mialam powyzej uszu:tak::-D
Milego dnia dziewczyny,zagladne pozniej do was :-D

Do góry