reklama
I
inna_a
Gość
Onanana- nie masz za co mnie przepraszać, ja źle coś napisałam i źle zostało to zrozumiane, napisałam, że sama nie wiem jak to w końcu jest z tymi tabletkami i że wyczytałam tak, co nie oznacza, że jestem przeciwna braniu ich tylko to były pytania moje, a nie to,że ja kogoś obwiniam, bo bierze tabletki, bo nie wiem jak jest z nimi.
Julieet - a ty się na mnie nie gniewaj, bo to było tylko moje zdanie i to jak napisałam, że nie do końca jestem pewna tych rzeczy pytałam o to was jak jest z tym, a nie wmawiałam, że tak jest i wszyscy którzy biorą tabletki są winni, czy coś, naprawdę wcale tak nie uważam, czasem ciężko odczuć co człowiek ma na myśli, ja tylko miałam wrażenie, że ty na mnie naskoczyłaś, o to co napisałam ja nie narzucałam komuś nic. Sorki i naprawdę głupio napisałam mogłam nie pisać tak może to by nie było nieporozumienia.
Pepsi wszystkiego najlepszego udanej zabawy piękna pogoda u was pewnie też
Julieet - a ty się na mnie nie gniewaj, bo to było tylko moje zdanie i to jak napisałam, że nie do końca jestem pewna tych rzeczy pytałam o to was jak jest z tym, a nie wmawiałam, że tak jest i wszyscy którzy biorą tabletki są winni, czy coś, naprawdę wcale tak nie uważam, czasem ciężko odczuć co człowiek ma na myśli, ja tylko miałam wrażenie, że ty na mnie naskoczyłaś, o to co napisałam ja nie narzucałam komuś nic. Sorki i naprawdę głupio napisałam mogłam nie pisać tak może to by nie było nieporozumienia.
Pepsi wszystkiego najlepszego udanej zabawy piękna pogoda u was pewnie też
Ostatnio edytowane przez moderatora:
pepsi wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, ja również chciałabym jeszcze raz przeżyć ten magiczny dzień. nie denerwuje się na pewno się wszystko uda.
u mnie na ślubie było tak że ja przed ślubem chodziłam, denerwowałam się żeby wszystko było ok, a mój miał na wszystko wyj....e, a w dniu ślubu u mnie spokój co ma być to będzie, zaś męża dopadł stres, był tak słodko zdenerwowany. pewnie myślał co ja robię, hehehna szczęście udało się wszystko co zaplanowaliśmy, było nawet lepiej. i choć weselisko dwu dniowe, ślub był na 15, to powiem Wam, że mi było mało. ah piękne wspomnienia, byle na całe życie
u mnie na ślubie było tak że ja przed ślubem chodziłam, denerwowałam się żeby wszystko było ok, a mój miał na wszystko wyj....e, a w dniu ślubu u mnie spokój co ma być to będzie, zaś męża dopadł stres, był tak słodko zdenerwowany. pewnie myślał co ja robię, hehehna szczęście udało się wszystko co zaplanowaliśmy, było nawet lepiej. i choć weselisko dwu dniowe, ślub był na 15, to powiem Wam, że mi było mało. ah piękne wspomnienia, byle na całe życie
kasiente
Fanka BB :)
hehe ja tez juz sobie wyobrazam mojego syneczka w domku bedzie nam dawal w kosc ale i tak jest juz nasz ukochanyOnanana nie ma sprawy, cieszę się, że go obejrzałam. Poza tym tam dziewczynka była po prostu doskonała, mała laleczka
Ja czuję, że przy finale porodu,jak zobaczę mojego synka, też się rozpłaczę.
jeju jak fajnie bedzie super zobaczysz to meczacy, ale super dzien: i mija bardzo szybko a potem sie przyzwyczajasz do mowienia do swojego chlopaka moj mazDzisiaj nasz ślub. Stresik ogromny. Trzymajcie kciuki.
A ja czasem boję się oglądać te wszystkie filmy. Jakbym bała się, że u mnie ciąża nie będzie wzorowa i coś się stanie. Albo fakt, że jestem w ciąży w ogóle do mnie nie dociera
W ogóle idziemy na wesele za 2 tygodnie, a mnie już brzucho wyskoczył i nie wiem gdzie mam dostać sukienkę Na szczęście będę w Warszawie w przyszły weekend i może coś znajdę. Szybko się dowiedzieliśmy, nie ma co, tak to by szukała już chwilę wcześniej ;-)
Wszystkiego najlepszego!!!!!!! To jest Twój dzień, będzie fantastycznie ))
W ogóle idziemy na wesele za 2 tygodnie, a mnie już brzucho wyskoczył i nie wiem gdzie mam dostać sukienkę Na szczęście będę w Warszawie w przyszły weekend i może coś znajdę. Szybko się dowiedzieliśmy, nie ma co, tak to by szukała już chwilę wcześniej ;-)
Dzisiaj nasz ślub. Stresik ogromny. Trzymajcie kciuki.
Wszystkiego najlepszego!!!!!!! To jest Twój dzień, będzie fantastycznie ))
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Witam brzuchatki :-)
U mnie pogoda jest super,sloneczko swieci wiec trzeba korzystac i isc gdzies na spacerek
pepsi77 Wszystkiego najlepszego :-))) Ciesz sie nim jak najwiecej bo to jest tylko jeden dzien w zyciu a mija bardzo szybko:-)))Duzo szczescia na nowej drodze zycia ;-):-)))
Ide jesc sniadanko
U mnie pogoda jest super,sloneczko swieci wiec trzeba korzystac i isc gdzies na spacerek
pepsi77 Wszystkiego najlepszego :-))) Ciesz sie nim jak najwiecej bo to jest tylko jeden dzien w zyciu a mija bardzo szybko:-)))Duzo szczescia na nowej drodze zycia ;-):-)))
Ide jesc sniadanko
Czytając artyjuł polecony przez nimfii natknęłam się na fajny film o parze, która czeka na dzidziusia, fajne animacje rozwoju Maluszka
Tajemnice okrągłego brzuszka - Tagi - Onet.tv - Platforma
Obejrzyjcie do końca, ja bardzo się wzruszyłam.
Super film Fajnie, że wrzuciłaś tego linka. Dziękuję! Piękne Nawet mój mały obejrzał z uwagą
Dzisiaj nasz ślub. Stresik ogromny. Trzymajcie kciuki.
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Spełnienia marzeń, pociechy z męża i szczęśliwego rozwiązania. Życzymy wspanialej zabawy i niezapomnianych chwil z dzisiejszego dnia
Co do banku krwi pępowinowej - pomysł bardzo rozreklamowany, ale niestety to tylko teoria.
Decyzja należy do każdej z nas.
Życzę miłego dnia. Pozdrawiamy
ale ja się na Ciebie absolutnie nie gniewam, tak to jest na forach internetowych, że każdy wyraża swoje zdanie i nie wszyscy muszą się ze sobą zgadzać :-)a ty się na mnie nie gniewaj
pepsi
będzie cudownie, zobaczysz, to taki magiczny dzień, sama bym mogła go przeżywać do roku, wszystkiego dobrego :-)
Myśmy niedawno się zebrali i jedziemy na budowę, później do mojej sis na grilla, chyba dzisiaj ciepło będzie, miłego dnia dla Was!
reklama
I
inna_a
Gość
:-)