reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Gola witam i Ciebie o poranku :-D u mnie zazwyczaj tez sa pierwsze platki z mlekiem na sniadanko a dopiero potem cos konkretniejszego :-) No to co smacznego dziewczyny,zaczelyscie tak o tym jedzeniu ze sama glodna sie robie :-D

reklama
Gola84- dzięki :) ja nie raz jak coś zjem z rana to zaraz mi nie dobrze się robi. Muszę w jakiś dzień rybke sobie kupić, bo zdrowo jeść dla małego w ciąży, aż tak na maksa nie przepadam, ale się poświęce tymbardziej, że teraz mięsa ja nie chcę jeśc.
Ssabrinaa- wam też smacznego życzę :)

Dziewczyny, też was tak głowa boli w ciąży?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
andrzelika też od początku ciąży mam mięsowstręt, na początku samiutkim jeszcze mi dorsz wędzony smakował, ale później się na forum dowiedziałam, że nie wolno, ale zjadłabym np sandacza, może wkrótce mój chłop z moim ojcem złowi coś innego niż karaś, karp albo leszcz :-D
Ooo, albo łososia z grilla bym zjadła. A rano od razu też nie mogę zjeść za dużo i nic ciężkiego bo też mi będzie niedobrze;)

Dzieki andrzelika ;-) No i Ja juz tez wcinam swoje platki z ziarnami zboz ;-):-D
Bole glowy to Ja mam czasem a zazwyczaj jak cisnienie jest za niskie oj to wtedy boli.A na rybe to zescie mi smaka narobily ale na taka makrele w sosie pomidorowym ehh i akurat nie mam teraz, no ale dzisiaj na zakupy wiec sie zaopatrze :-D

Ssabrinaa- oj na też uwielbiam makrele w sosie pomidorowym pychota jak nie wiem :)
Ja muszę sobie jeszcze poleżeć, bo głowa mnie łupie.

A takie pytanko myślałyście już może nad imionem dla dzieciątka?

andrzelika ja jeśli byłby chłopczyk: Jaś, Igorek w sumie jakoś te dwa od początku mi się podobały
z dziewczynką jest problem bo jakoś więcej nam się podoba: Pola, Zuzia, Natalia, Iga, Hania hmmm chyba wsio ;-)

Witajcie ;)
Widzę, że dziś od rana smacznie na forum ;)
Ja piję jogurcik, później coś konkretnego zjemy.

A imionka- Mateusz- dla chłopca, dziewczynka będzie miała dwa imiona- Kinga Anna.

andrzelika wczoraj mnie glowa bolala ze nie moglam sie pozbierac, ale to od zmian pogody.

Nad imieniem pomysle jak poznam płeć. Puki co tylko dla dziewczynki podobalo mi sie Madzia albo Gosia :tak: Dla chłopca nic - zero pomyslu!

Mnie dzis wczesnie rano obudzil ból nerki :-( Ale to raczej nie infekcyjne tylko lezalam na plecach wiec chyba dzidzia mnie nacisnela. Ide robic badanie moczu i na pobieranie krwi wiec moze cos sie wyjasni z ta infekcja, ech :-(

reklama
My to dla chlopczyka jak na razie mamy Alan no ale to jeszcze sie moze zmienic znajac mojego A. no a dla dziewczynki to sie nie umiemy dogadac:eek: ale mnie sie strasznie podoba Nadia jestem tylko ciekawa czy uda sie nam dowiedziec kto tam u mnie mieszka na nastepnym USG:-D Ja juz odliczam dni do 30 czerwca,i zaczynam czasem miec takie gorsze dni i momenty czy na pewno wszystko jest ok z maluszkiem,a wczoraj tak bez niczego plakalam nawet nie pamietam powodu dlaczego ehh,mam jakies rozstrojenie nastroju :tak:

Do góry