reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
ale co z tego, że ma dużo punktów Allegro, przecież ludzie oceniają jego jako sprzedawcę, a nie wózek :-)
poczytaj opinie w necie i wtedy się decyduj, bo możesz się nadziać na jakiś badziew, na zdjęciach może zupełnie inaczej wyglądać niż w rzeczywistości

Angun gratuluję przeprowadzki:)) Zazdroszczę, bo my jesteśmy na etapie wymiany mieszkania i pewnie cale wakacje będziemy remontować:wściekła/y: No ale cóż, tak sobie wymyśliliśmy to tak będziemy mieć;-) Mam nadzieję ż jakoś sprawnie nam to pójdzie. Ja też, tak jak julieet poproszę o jakieś foki, może nas zainspirujesz;-)
julieet Ty koniecznie daj fotkę swojej psinki!! Czyim terapeutą ma być Twój piesek, takim dziecięcym czy jak?? Ja się nie bardzo na tym znam i na psich rasach tez się nie znam, ale pieski uwielbiam:-)
A co do wózka to ja jakoś nie umiem narazie się określić co mnie interesuje. na pewno duże pompowane koła musi mieć, ale to chyba podstawa dla większości z nas, poza tym fajnie jakby nie był zbyt ciężki. W nowym bloku będziemy mieszkać na 3 piętrze. Podobno jest wozkownia, ale chyba nikt z niej nie korzysta. Zobaczymy, jak coś to będę trzymać stelaż w aucie, więc ważne żeby się łatwo składał. No ale lekki gdyby był tez by sie nic nie stało.
Bylismy ostatnio z D. w komisie dla dzieci u nas w mieście i wybró jest duży. X Lander z 2010 3 w 1 kosztował 1200 zł nic nie zniszczony. I Pani chwaliła X-landery i Tako jumper. odradzala z kolei Mutsy. Musze kiedys usiaść i poczytac o tych wózkach, bo bardzo dużo tego:/

julieet- no właśnie jakiej rasy są pieski? Ja mam labradora inteligetne psy i kochana, zawsze mówie, że do człowieka brakuje mu tylko mówienia naszym językiem, bo zachowuje się jak my :)

Angum- myśmy 1,5 roku temu wpowadzali się do kupionego mieszkania, ale później je sprzedaliśmy i zrobiliśmy sobie mieszkanie u mojego męża na wiosce z budynku gospodarczego, mamy teraz wielkie podwórko, działki jest tu tak cicho i spokojnie dziecko będzie miało gdzie się bawić, szkoda mi było tamto mieszkanie sprzedawać, ale mój miał daleko do pracy, a ja byłam sama w domu, teraz nie daleko teściowa mieszka pomoże mi zrobi obiad przyniesie, bo muszę leżeć. U mnie nie ma problemu, gdzie wstawić wózek nie muszę go wnosić, bo mam parter i tylko wystarczy wjechać, chcieli byśmy chociaż do 1,5 roku zrobić dalszą częśc budynku, bo na razie mamy 50m sypialnie, łazienke i aneks kuchenny połączony z salonem, a chciałabym mieć później pokój dla małego nawet zrobić już dwa pokoiki, bo chcę za 2 lata drugie dzieciątko, i salon byśmy odrazu osobno bez kuchni zrobili... Tylko kase mieć hehe :p a z tym trzeba czekać już na 50 m wydaliśmy 30 tys, bez mebli chociaż były mury i dach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moja suczka jest rasy Golden Retriever, szkolę ją z dogoterapii będzie pracowała z dziećmi niepełnosprawnymi, głównie niedowidzącymi, z porażeniem mózgowym oraz z osobami starszymi, ale też w normalnych przedszkolach. Oto moja Kana vel Kanalia :-)

16835549544511775665754.jpg

a tutaj jak była całkiem malutka:
60053426544412756657547.jpg

Przesłodka psina :-D My chcemy sobie labradora kupić, ale poczekamy, aż maluszek będzie trochę większy. Teraz nie mam siły na moje 3 piętro wchodzić a co dopiero z pieskiem latać :-p

Juliett słodka psinka.Goldeny to są super przyjacielskie psiaki,uwielbiają dzieci!
Onanana fajna okazja z tym Xlanderem:tak: 3 czy 4 kołowy? Mi się mutsy też podobają i na oko są to praktyczne wózki,ale opinni żadnych nie słyszałam. No i i mutsy jumer mają sapcerówki przodem do rodzica,a xlandery nie.

Kurcze i mnie gardło zaczyna boleć:szok:

Ostatnia edycja:
ponko, myśmy też na 3cim piętrze mieszkali, ze szczeniakiem to była masakra, musieliśmy ją znosić na rękach do mniej więcej 4-5 mc żeby chronić stawy, z labami jest tak samo, też mają duże ryzyko dysplazji, także z takim szczeniorem, to też jak z małym dzieckiem :-)

julieet jaka ona piękna!!!! Śliczna psina i jak słyszę o tych wspaniałych pieskach, które mają w sobie taka moc uzdrawiania ( te terapie z dziećmi, osobami niepełnosprawnymi), ile te psinki wnoszą radości w ludzkie życie to płakać mi się chce!! Ucałuj Kanę ode mnie i pogłaskaj ją!!!

reklama
dzięki onanana, chociaż ona tak słodko wygląda, to czort z niej też jest niezły, ale fakt, zwłaszcza do osób niepełnosprawnych ma jakiś dar, nawet jak czasami spotkamy kogoś na ulicy, to ona strasznie do takiej osoby ciągnie, a tacy ludzie ogromnie się cieszą z kontaktu z psem

Do góry