reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Poxo moje XS to gacie z lycrą ;-) heh, ale teraz wyglądam jak człowiek, zawsze byłam baaaardzo szczupła, cale LO i 3 pierwsze lata studiów ważyłam max 48-49 kg, przy wzroście 166, teraz mam normalną wagę i z tego się cieszę:-)

reklama
Witam was brzuchatki :-D
U mnie dzisiaj pogoda lepsza niz wczoraj,bo wczoraj to padalo w kratke caly dzien ehhh troche zmoklam,nawet parasolka nic nie pomogla przy tej ulewie i przy tym wiaterku co wial wczoraj :oo2: no ale na szczescie dzisiaj juz jest o wiele lepiej bo musze isc na miasto do banku i jeszcze inne sprawy pozalatwiac no a potem chce isc na ryneczek i moze jakias tuniczke sobie kupic :-D.A teraz siedze,jem sniadanko i nadrabiam co zescie tam naskrobaly wczoraj wieczorkiem :-D
Niuniunia waga sie nie przejmuj,teraz zyjesz w ciaglej gonitwie ale jak juz bedzie po wszystkim to wage na pewno nadrobisz.Ja jak na razie nie przytylam zbytnio bo chyba tylko 2kg a na USG jak bylam i mnie zwazyli to wychodziloby ze spadlo mi 0.5kg :oo2: Jutro do kumpeli mam isc ona ma wage wiec bede miec szanse sie zwazyc i w tedy zobacze co tam u mnie sie pozmienialo :tak:
Ponko ciesze sie ze wasze relacje sie nieco poprawily no ale moim zdaniem taka terapia rodzinna na pewno wam nie zaszkodzi a raczej pomoze wam na starcie kiedy to sie pojawi wasze malenstwo,zobaczysz pare sesji i bedziesz widziala same plusy ;-) trzymam mocno kciuki za to :-D
Ok Ja wracam do moich kanapeczek :-D

Gola chciałabym ważyc tyle co ty,ja za to całe życie na diecie,chociaż po ostatniej ciąży jak już schudąłm do wagi wyjściowej a nawet 5 kg więcej,to sobie obiecałam,ze już nigdy nie będę narzekać na figurę,a jak mnie najdzie to wyciągam zdjęcia z okresu po porodzie i od razu mi marudzenie przechodzi ;-)
Ponko to powodzenia u psychologa,nam szczerze mówiąc też by sie przydał,zwłaszcza ostatnio,od tygodnia mamy ciche dni,albo krzyczymy:wściekła/y:
Poxo ja nie narzekam na porę o której chodzi mój młody spać,bo to z reguły ok 20-20.30,ale wstawac mógłby trochę później:sorry:
Rano chce oglądac bajki,więc mu włączamy i jest jeszcze troche spokoju,ale nie mamy tv w sypialni,więc mam trochę stresa jak siedzi sam w salonie.No i jak mu się nudzi to zaczyna wymyslać a to siusiu,a to pić ,a to śniadanko i nie ma rady:sorry:
Julieett ja też jestem rozlazła i najgorsze,ze ciągle coś zapominam.Też najchętniej pospałam bym do 10,ale moze odeśpię na urlopie czy tam L4,tylko to dopiero za 2 m-ce:sorry:

U nas leje:-(

Witam Was wszystkie.
Jakos nie umie sie wstrzelic w temat, widze ze duzo sie dzialo jak mnie nie bylo ale nie dam rady nadgonic wszystkiego, chyba bym musiala wziasc dzien urlopu i spedzic go przed kompem.:-)
U mnie zimno, pochmurno i deszczowo :-(, mam nadzieje ze lato jeszcze zawita do Ire bo mozna wpasc w depresje :eek:.

u nas też brzydka pogoda, ja się zbieram i jadę do Media Markt pooglądać cyfrówki, wątpię żebym coś kupiła, bo różnica Allegro Media Markt czasami jest powalająca

hej dziewczyny :) podczytuje was od pierwszej strony, ale dopiero teraz "zdobyłam się na odwagę" aby dołączyć do was :) jestem w 18 tygodniu, termin na 2 listopad :)

reklama
Do góry