Cześć dziewczyny :-),coś ostatnio nie pisałam bo mam dużo na głowie i nie wiem gdzie ręce włożyć. Postaram się pisać częściej.
Na początek to życzę Wam wszystkiego Naj.. z okazji Dnia Matki!
Dziś byłam na zakupach ,jak myśle ile wydałam to w głowie się kręci,ale co tam będe się martwić później hi hi.
Zamówiłam sobie leginsy z allegro mam nadzieje ,że jutro będą. Wziełam ciążowe ,już w nic się nie mieszcze, chociaż i tak tyje owiele mniej niż w pierwszej ciąży. Pewnie dlatego ,że teraz wogóle nie ciągnie mnie do słodyczy ,smaki mi się na ostre zmieniły.:-)
M poszedł na nocke na ryby, a ja lece spać bo padam z nóg.
Gratuluje kopniaczków, ja także wkońcu się doczekałam i od około dwóch dni czuje. :-)
Jeszcze tylko 11 dni do mojej wizyty ,echh... nie mogę się doczekać.
Na początek to życzę Wam wszystkiego Naj.. z okazji Dnia Matki!
Dziś byłam na zakupach ,jak myśle ile wydałam to w głowie się kręci,ale co tam będe się martwić później hi hi.
Zamówiłam sobie leginsy z allegro mam nadzieje ,że jutro będą. Wziełam ciążowe ,już w nic się nie mieszcze, chociaż i tak tyje owiele mniej niż w pierwszej ciąży. Pewnie dlatego ,że teraz wogóle nie ciągnie mnie do słodyczy ,smaki mi się na ostre zmieniły.:-)
M poszedł na nocke na ryby, a ja lece spać bo padam z nóg.
Gratuluje kopniaczków, ja także wkońcu się doczekałam i od około dwóch dni czuje. :-)
Jeszcze tylko 11 dni do mojej wizyty ,echh... nie mogę się doczekać.