reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Wszystkiego najlepszego mamusie,obecne no i przyszłe także,życzę wam wszystkim spokojnej i nudnej ciąży ;-):-D
Witam was brzuchatki :-)
ankusch gratulacje pierwszych ruchow dzieciaczka :-D swietny prezent na Dzien Mamy no i niezapomniany :-)
Gola84 na pewno rozpoznasz i nie zamartwiaj sie tym jesli nie ;-)

reklama
Z tą nudną ciążą z jednej strony brzmi strasznie mało ekscytująco, ale w sumie wolałabym chyba, żeby było właśnie tak :)

Halo mamusie. Zyczymy sobie zadnych klopotow przez nastepne piec ,piec i pol miesiaca. No nie.
Ankusch -gratulacje z okazji cudownego prezentu w dzien mamy prawie
Ponko damy rade, musimy.

Ja juz sie uspokoilam bo dzis rano ze spokojem poszukalam serduszka fasolki i jest ,bije mocno i glosno. Chcialam sie tu pochwalic bo mam to na kompie jako mp3, ale czy nie mozna dodawac plikow dzwiekowych?

Milego dnia kobiet ,uciekam do dentysty. Czli bol podwojny - zabieg i portfel. No ale potem lunch z kolezaneczkami wiec jakos wytrzymam :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
już mam detektor i próbowałam odsłuchać bicie serca z 10 min i nic nie słychać prócz wód płodowych i jakieś letkie echo serca, ale nie wiem, czy nie mojego, znów do swojego serca przyłożyłam to było moje idealnie słychać. Niby ten detektor działa od 12 tyg możliwe, że może jeszcze u mnie tak słabo słychać. Powiem szczerze teraz przeżywam zawał serca, bo trochę przez pare dni bolał mnie brzuch i kregosłub martwie się, czy moje dzieciątko jeszcze zyje. Jade dziś do lekarza wezme ten detektor ze sobą, ja mam nadzieje, że wszystko jest dobrze, chociaż ostatnio w dzień dzień mam złe przeczucia nie wiem czy to schizy, tydzień temu na usg wszystko było wporządku.

andrzelika na pewno jest wszystko w porzadku,moze akurat sie dzidzia jakos tak ulozyla ze ciezko bylo Ci znalezsc bicie serduszka,no i wiecej praktyki tez jest na pewno wazne.Wez detektor i niech lekarz sprobuje nim posluchac serducha,zycze Ci powodzenia na wizycie :-) Glowa do gory a wszystko bedzie ok ;-)
winki80 super wiesci,no i prosze mi sie juz wiecej nie denerwowac ;-) Powodzenia u dentysty....

ankusch, ale super prezent dostałaś na Dzień Matki, zazdroszczę!

andrzelika, na pewno wszystko jest w porządku! daj znać po wizycie, powodzenia!

a ja się dzisiaj jakoś zebrać nie mogę, siedzę jeszcze w piżamie, z mokrymi włosami i się z domu wygramolić nie mogę, a tu jakieś zakupy trzeba zrobić, na pocztę pójść...

taki mam niby od 12 tyg DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS + ŻEL USG GRATIS (1601441641) - Aukcje internetowe Allegro teraz coś tam słuchałam znów i w jednym miejscu trzymałam to było słychać bardziej, ale to nie wali tak mocno jak na usg, szybko słychać echo, ale letki ton ma, a moje serce niby inaczej jak przyłożyłam niż tam w brzuchu jest. Mój mąż wróci z pracy to mu zrobie tym żeby sprawdzić, czy słychać u niego serce w brzuchu tak jak u mnie jakby echo, tylko on będzie dopiero po 16.

reklama
julieet hehe witaj w gronie,Ja takze jeszcze siedze z recznikem na glowie nie w pizamie no ale mi tez sie trzeba zaraz zbierac do Collegu i nic mi sie nie chce :-D i nie umiem sie pozbierac :-D

Do góry