Dziewczyny powiem Wam jak chodzi o pogode to czasem sie na mnie patrza jak na kosmitke ze moje dzieci w samej bluzce lataja Heh wczoraj na 15stC W samych sweterkach byli - a inne dzieci wszystkie w kurtkach Dzis na 20stC w samych bluzkach z dlugim rekawem biegali, a wszystkie dzieci w bluzach heh juz sie zastanawiama czy mi ktos uwage zwroci ze lekko dzieci ubieram o.o zwlaszcza dzis na hustawkach - jak babcia zdejmowala wnuczke z hustawki mowiac ze ona na pewno zmarzla (dziewczynka byla w polarze!). Az sie poczulam jak wyrodna matka bo moje poltora roczne dziecko cieniej ubrane niz kilkultaka
Nooo w kazdym badz razie moje chlopaki sa takie gorace ze od razu by sie zapocili od grubszego ubrania. Wiec wychodze z zalozenia ze ubiore ich tak jak sama siebie (Kuba nieraz ma jedna warstwe wiecej np bodziaka). No i juz nawet nie wspomne jak mi jest goraco jak na placu zabaw biegam od jednego do drugiego chlopaka
Nooo w kazdym badz razie moje chlopaki sa takie gorace ze od razu by sie zapocili od grubszego ubrania. Wiec wychodze z zalozenia ze ubiore ich tak jak sama siebie (Kuba nieraz ma jedna warstwe wiecej np bodziaka). No i juz nawet nie wspomne jak mi jest goraco jak na placu zabaw biegam od jednego do drugiego chlopaka