Kochane, nie było mnie wieki z WAmi na forum, nieestety nie amm czasy na nic, ś∑iat się dla nas zatrzymał, wszystko stanęło na głowie i wszelkie obowiazki spadly na mnie, bo moj D. ciagle w trasie.
DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE MILE SLOWA I , ŻE O NAS MYSLISCIE, TO B. WAŻNE, BO KAŻDA POZYTYWNA ENERGIA I MODLITWA JEST POTRZEBNA!
Mamam codziennie ma 39 st goraczki, chirurg (inny madrzejszy) twierdzi, ze najprawdopodob. jakis stan zapalny po operac. drog zolciowych - zdarza sie ponoc czesto.
Mama b. slaba, boli ja prawa strona, wczoraj byla u tego uzrowiciela z Filipin, czuła dretwienie nog, i potrzebe do wc, nzywa sie Jun Litawen, probujemy wszystkeigo.
Dzis ma TK jamy brzusznej, bedziemy wiedziec wszystko, czy sa zmainy na atrobie, czy te nacieki to przez nadmiar zolci.
A na 15 jaedziemy z mama do Bytomia do hepatolog, ona leczyla kiedys sumplementami.
Przeparaszam, ze nie odpisze WAm, ale przeczytalam b. po lebkach i tylko na razie Angun - kochana najwazneisjze, że poparzenie nie jest powazniejsze, nie miej wyrzutow, czasami tak jak piszesz ulamek sekundy
marrtttika -dziekuje, dostaam wiadomosc, nawet nie mam kiedys odpisac, trzymaj sie kochana:*
PS Pola grzeczna, ale caly stres i Jej nie ominal , ma prpblemy za zasypianiem i ciagle wola mama i baba, z nowych rzeczy: nasladuje sowe, koguta, gąske, kurke, mowi jajo, Daniel, ma etap ze na wszytsko odpawiada NIE i krdci glowa.
Dziewczyny, boje sie, nie mam juz czym plakac, 3 dni ryczalam jak bobr, po trzech dniach przszedl kolejny etap - dzialania, musi byc dobrze, choc wolalabym, zeby to wszytsko mnie spotkalo, czasem nawet zapominam przy takich myslach ,ze sama mam dziecko, tak bardzo juz mam dosc.
Kocham moja mamusie najmocniej na swiecie, zrobimy wszytsko zeby ja uratowac.
Czy ktoras z WAs, ktos z WAszych bliskuch korzystal z pomocy bioenergotarepaeutki z Sosnowca Ewy Wolskiej??