reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

NIUNIUNIA wydaje mi sie ze 400zl to w sam raz za wozek wart 1000zl jako nowy ;-) tzn to chyba taki standard. My stary wozek po Macku sprzedalismy do komisu za 190zl a kosztowal nas 600. Ten tez damy do komisu bo szkoda mi czasu na allegro. A jakbym miala dac na allego to od 1zl i wtedy czesto dobija do wysokiej ceny.
mialam pytac ci sie co to za amiana nazwiska na fb teraz? ;-) bo slub juz dawno mieliscie a teraz widze ze masz dwuczlonowe nazwisko.

reklama
Nimfii pójdzie za 450;) Koleżanka jak zobaczyła, że chcę sprzedać za 500zł to ona powiedziała, że kupuje i jutro po niego przyjeżdża;)

A co do nazwiska na fb to musiałam zmienić bo niektórzy nie mogli mnie rozpoznać po nowym nazwisku więc dodałam panieńskie;)

Hejka!

Jeju, ale sie orobilam! Chata wysprzatana, podlogi wymyte! Ale przynajmniej teraz lsni! ;-)
Dzis moj szanowny pozwolil mi pospac dluzej i obudzilam sie... o 12.00!!! :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Milej soboty, dziewczynki!

hej Kochane kope lat mnie nie było na forum a stęskniłam się co nie miara!
U nas cudownie co prawda jeszcze trochę na wariackich papierach ale na swoim :) dziewczyny jest zajebiście!!! sorki za przekleństwo ale inaczej się nie da! Zuzia jaka szczęśliwa ma gdzie chodzić :) super jest!
Zuzia wyszły dwie górne jedynki czyli ząbków u nas 4 narazie ale jak się przebijały to nocka była tragiczna płacz okropny jak nie wiedziałam co się jej stało ale dałam jej ibum i w miarę przespała ale juz z nami w łóżku wtulona we mnie. Święta u nas super rodzinnie i na wesoło objadłam się jak swinka :/ masakra
ponko wow ile Fifi ma już ząbków nieźle :), super mieliście Wigilię
nimfii ja tez po świętach zmęczona bardziej jak wypoczęta
onanana kurde szkoda ze tata nie może się z wódzią rozstać nawet w chorobie :( oby mu się odmieniło!
Gola fajnie tak sobie pogadać po ang.można sie podszkolić :)
ankusch cudownie że fajnie Wam się mieszka a i Martynka ma przesteni więcej do zabawy :)
helenka zdrówka dla WAs :*
mary wow pięknie pospałaś zazdroszczę :)

Huraaaa, mamy trzeciego zabka! :-):-):-) Gorna lewa jedynka wylazla dzis, prawa pewnie zaraz tez wyjdzie!
Czyli juz wiadomo, czemu Mia zle nam spala ostatni miesiac...

Asia - super, ze tak sie Wam dobrze mieszka! ;-)

Dziewczyny widze ze zabki ruszyly u Mary-beth i asia333. U nas tez postep ale powiem wam ze moje dziecko jest jakies totalnie inne. Dzis przez przypadek odkrylam ze mojemu dziecko przebily sie obie czworki u gory. Dodam tylko dotychczas miala tylko jedna jedynke na dole. Wiec bede teraz miala malego wampira w domu. Sama nie wiem czy to ok ze wlasnie w takiej kolejnosci sie jej przebijaja te zabki.
nimfii a jak u was z zabkami?

Poza tym u nas swieta i po swietach, pogoda byla totalnie deszczowa przez cale swieta, zreszta nadal bez zmian wiec nawet na specry nie bylo szans. Poza tym czas minal nam spokojnie. Ja mialam caly czas wolne, do pracy ide 02 stycznia.
Na Sylwestra wpadnie do nas para znajomych na spokojnego sylwestra, powinno byc milo.

asia ale Ci zazdroszcze tego wlasnego domku, to musi byc rewelacyjne uczucie. My tez mielismy budowac dom w Pl ale teraz z Kinga wszystko sie zmienilo i chyba tutaj zostaniemy wiec dzialka stoi i zarasta.

nimfii gratuluje pierwszych samodzielnych kroczków Kubusia
asia to dobrze, że mieszka Wam się dobrze,nie ma to jak na swoim
angie no niby są jakies wykazy jak wychodzą zęby, ale nie oszukujmy się każdemu idzie w różnym czasie, w różnych ilościach i kolejnościach, najważniejsze żeby bez problemowo wychodziły

u nas:jakoś do przodu, dziś zrobilismy sobie wychodne na miasto,żeby dopiąć stroje na sylwka, mój nawet się w to wkecił.alko zakupione.ja właśnie gotuje 2 godzinę bigos, bo to był mój przedział na zrobienie jedzenia.Zosia biega, dosłownie, praktycznie siedzi tylko jak je, te główne posiłki i troche spokoju jak spi.tak cały czas w ruchu...skąd u niej tyle energii?.drzemki w dzień, odpukać, zrobiły sie o niebo lepsze, potrafi przespać nawet 2 godziny a nie 30 minut.można wtedy coś w domu zrobić,czasem to aż tak dziwnie się czuje bo myślę ona jeszcze śpi a ja nie wiem co mam robić.zna coraz więcej słów.i jest kochana.mogłaby tylko nie robić sobie przerw w spaniu w przedziale czasowym między 4 a 6.

Hej kochane!!!
Asia, super, że jesteście na swoim!!!! :)) Od razu można się panoszyć :-D

A jak kochane spędzacie sylwestra w tym roku? My w domku niestety, nie mamy znajomych z dziećmi więc nawet nie ma z kim bo wszyscy balują jak to studenci... młodych znajomych mamy samych i nikt już o nas rodzicach nie pamieta... :sorry2:

A Fifi już zdrowiutki, gorączki nie ma, tylko coś jeść nie chce. Niech te zęby już się przebiją. W ogóle to powinny mieć 20, prawda? Do piątek? To jeszcze 6 nam zostało...

reklama
Ponko - nie ma, ze powinny, bo moja mala ma 3 i z tymi trzema nam dobrze! :-D Mysle, ze kazde dziecko rozwija sie we wlasnym tempie. Tak jest z siedzeniem, chodzeniem, zabkami, wszystkim. ;-) Dobrze, ze Filip juz zdrowy! Oby juz nic mu nie bylo! A Sylwester u nas spokojnie - przychodzi do nas kilka osob na hazardzik sylwestrowy. Bedziemy grac w rozne smieszne gry, jesc, pic i dobrze sie bawic. ;-) Wam tez na pewno milo minie!

Dobrej nocki wszystkim!

Do góry