reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Oj mamuśki narobiłam sobie zaległości na BB i nawet życzeń nie napisałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale Wy wiecie, że Wam i Waszym dzieciaczkom wraz z rodzinami życzę wszystkiego naj! naj! naj!

Święta, święta i po...
U nas spokojnie. Niestety zrobiła się chlapa za oknem i bardziej przypomina mi to Wielkanoc, ale i tak dość długo mieliśmy zimę kiedy wiem, że w zachodniej Polsce panowała Wiosna :-)
dziecko mi się rozbrykało, jesteśmy na etapie kolejnych zębów, więc czasami marudny ten mój chłopczyk. Na szczęście długo śpi i nie budzi sie w nocy, więc mu wybaczam te drobne foszki w ciągu dnia. To tyle u nas.
Chorowitkom duzo zdrówka! Zwłaszcza dla niuniuni Wikuni, bo na prawdę biedaczka sie nacierpi i dla Filipka ponko.

reklama
Czesc dziewczynki!

Wpadam z prawie poswiatecznymi pozdrowieniami! ;-) Swieta minely nam okropnie szybko... :szok: Jutro powrot do normalnego trybu. Na szczescie M. jest w domu do 2 stycznia! :-)

Duzo zdrowka dla chorowitkow!!!

I milego wieczorku!

My z mezem po Świetach czujemy sie jeszcze bardziej zmeczeni - nic nie wypoczeci. nie wiem czy i wy ak macie? My odpoczywac bedziemy dopiero jutro, bo do tej pory wszystko na sprincie bylo i stresu sporo bo dzieci w nowym otoczeniu nie mogly sie odnalesc... No nic nie ma co narzekac ;-) najwazenijsze ze udalo sie z rodzina spotkac, a od jutra wszystko wraca na swoje monotonne tory ;-) Maz jutro ma wolne, w piatek idzie do pracy a pozniej znow ma wolne ;-) wiec mamy go wiecej dla siebie.

Witamy się poświątecznie,
nie poczytam co u Was bo nie dam rady nadrobić widziałam że i Niuni kiepsko więc życzę zdrówka dla Wikuni i dla Filipka od Ponko!

u nas przeprowadzka w toku i internetu brak więc dopiero po nowym roku do Was wrócę :(
święta minęły nam szybko, ale w miłej atmosferze :)... Nadia zadowolona z prezentów, Mikołaja się nie bała :tak:
tylko maruda straszna jest bo idą zębole- a mamy ich już 15 :szok::szok::szok:

no nic, życzenia noworoczne składam Wam dzisiaj bo jutro wracamy do siebie i będziemy odcięci od świata :p

życzę Wam w takim razie udanych imprez imprez sylwestrowych
i lepszego 2013 roku!!

Dzien dobry!

Witam sie z poswiateczna kawusia i podsylam Wam:

5.jpg

U nas powrot do rzeczywistosci po Swietach, ktore szybko nam minely. :happy: Mam nadzieje, ze u wszystkich wszystko OK!

Buziaki!

Jak sie czujecie poświatecznie?
U nas dziś odpoczynek bez pośpiechu ;) Ładna pogode mamy :-p Rano slonko swiecilo to dobiło do 10stC :-D Co za grudzien :-D Dzis czas nadrobic zakupy :tak: Bo po Świetach mamy pelna szafke slodyczy :sorry: za to spożywcze sie pokonczyly ;-)

W ostatnim miesiacu zaobserwowoalam dziwny spadek wagi - dwa kilo na minusie. teraz mam rowne 50kg. zastanawialam sie czy przez Świeta cos nabiore (jak zwykle ze 2 kg do przodu) ale nic :shocked2: Mimo iz objadlam sie... nawet tesciowa wczoraj uznala ze powinnam wiecej jesc :)rofl2:jeszcze wiecej:rofl2:) bo marnie wygladam :sorry:

nimfii ja też zawszę czuje się po świętach bardziej zmęczona niz wypoczęta, a to przez te wizyty i rewizyty
mycha ale Nadia ma zębolków

no i czas wrócić do rzeczywistości tj. do pracy, zaś mąż się urlopuje:-D

Nimfi - ale cieplo! U nas zaczal wczoraj topniec snieg, ktorego byla masa! A dzis znow na minusie, slonko swieci, pewnie slisko jak cholera, ale tego dowiemy sie jak wyjdziemy z Mia na spacer. ;-)

Aneczka - milego pracowania. U nas M. ma urlop do 2 stycznia! ;-)

reklama
Witajcie Maminki poświątecznie:)

nimfii JA NALEGAM ZRÓB USG I MAMMOGRAFIĘ PIERSI !! - będę spać spokojniej
mycha cooooo?? macie już 15 ząbków? wydaje mi się,ze powinno być 8 po roku:)
mary wstawiam wodę na kawkę, skusiłaś:)
Chorowitkom życzę zdrówka!
My także obdarowani, najedzeni:)
Pogoda dopisuje więc będzie spacer.
Święta spędzone samotnie, we troje ale z konferencją na skype to tak jak z rodziną, wesoło było:), w Szczepana byli znajomi na obiadku więc też było wesoło.
Po szczepieniu MMR nic się nie dzieje, hura!
Miłego odpoczynku po pracowitych świętach!

Do góry