Dzień dobry!
wykrakalam. Maja wczoraj wieczorem miła chrypkę a dziś rano troszke kaszlała. Poszła jeszcze dziś do żłobka ale jak dalej będzie kaszelek to jutro zostaje w domu. Poza tym od rana mega zajob, mam cały stos faktur, tzn juz je opanowałam, teraz musze powpinać
Gola fajny ten Cyprys w Wiśle- elegancko tam. U Ciebie ten bałagan to pewnie tak jak u mnie wysprzątane na niedzielę! haha Na sywka chcemy jechać w góry. Niestety sami bo znajomi z którymi takie wyjazdy sa najlepsze nei mają kasy. Kochana nie wiem o co Wam posżło z mamą ale nawet jak sie na nią złościsz to przypomin sobie prosze jaka jest dobra dla Polci, jak się nią fajnie opiekuj itp i może wtedy będzie Wam (Ci) łatwiej sie z nią przeprosić. mam nadzieje że Wasz wyjazd dojdzie do skutku!! Maja tez ost mi się z rykiem obudziła U nas wtedy tylko cycek daje rade..
Aneczka Twoja Zosia to żywe srebro widać
Angie jak Kinia?? Zdrówka dla niej!! U nas wigilia zawsze albo u teściów albo u rodziców. W ubiegłym roku byliśmyw trójkę. Za to po kolacji wigilijnej zawzse wszyscy się spotykamy na kawę, wino i wymianę prezentów
Niuniunia co z Twoim chłopem że wymówek szuka?? macie ciche dni?? Maja tez mi tak "pomaga" w porządkach.... Z tym mięsem to nie załamuj się kochana. ja też kiedyś zapomniałam umyć, żyjemy
O widzisz jak mąz sie zreflektował
) Super!
magggipka brawo dla Amelki ze taka dzielna była na szczepieniu!!
Angun mam nadzieje że Artik nei złapał żadnego wirusa! co do mojego chłopa to własnie mi było dobzre jak wyjechał, nie drażnił mnie swoją gębą... Ten nasz apetyt to chyab na zimę, co by troche tłuszczyku odłożyć;-) Co do opiekunki to chyab lepiej taka niz w drugą stronę, takż ekochana fajnie że dba o Artika!! Rozumiem że u Was żłobek nie wchodzi w grę?? Własnie nawilżacza nie mamy i się zastanawiam nad kupnem.. sama nie wiem. Maja teraz znów ma kaszelek...
Winki na sylwka chcielismy w góry jechać. Bialy Dunajec może ale jeszcze nic nie załatwiałam. Czekam do rozprawy... moż ejeszcze cos załatwię. Haha no nie możiwe że tak Ci babka w knajpie powiedziała!! A co ją to obchodzi z czyjego talerza Oli je?? Idiotka...
Nimfii ja Ci dziadków zazdroszczę i gdybym ich jeszcze miała na pewno chciałabym spędzic z nimi wigilię!
syl każda wizyta w sądzie, na policji itp jest stresująca, chyab nikt tego nie lubi.. powodzenia! Biedny Igorek!! Ucałuj Go mocno od nas!!
anus chyba Ci sie pomyliło z tym prasowaniem?? Wczoraj nie był czwartek!;-) Fajnie że Mariczka taka tancerka. Maja tez do tej piosenki daje czadu
Ssabrina oby pzrespane nocki jednak weszły Samiemu w nawyk!!
Miłego dnia moje kochane!!!