nimfii brawo dla Kubusia za samodzielne stanie, teraz to juz pójdzie z górki...chodziło mi o przedszkole, ze żłobkiem jeszcze tak do końca się nie dopytywałam, wiem że napewno racja żywieniowa 5 złoty.od kolezanki wiem tam gdzie jej córa chodziła a chce swoją posłać to w 300 zamykała się przy całym mc chodzeniu i full wypasie różnych kosztów
maggipka fajnie że urodzinki sie udały
Gola u nas tez było najpierw chodzenie po łózku tak jak
cocca pisze dziwne bo wydaje mi trudniejsze podłoże do chodzenia
cocca no tak ranne wstawanie jest super, tyle że ona nas budzi przychodzi i nas np. odkrywa.dzis do 1 w nocy wstawałam do niej 6 razy, a od 3.37 zaczęła buszowac, jak ja się ucieszylam jak ona o 5.04 zasnęła, moja radość długo nie trwała bo aż do 5.12,, masakra, do tego zobaczyła jak tata jadł śniadanie wiec jej tez trzabyło zrobic (mimio że jak się po 3 obudziła dalam jej bułke maślana bo myslałam że może głodna jest), troche podziubała, napiła się i po 6 padał i tak do prawie 10 przekimałysmy razem.jak nie za późno idzie spac to rano wstaje.za 10 lat pewnie się wyspie
anus kochana zdrówka, ale idą zeby Marice
winki kup zwykłe balony napompuj potrzyj o swoje piekne włosy, i hop pod sufit
asia fajnie że dom zaczyna przypominac dom
Mikado tak mi przykro, to oczekuj teraz w spokoju na swojego wnuka/czke
Ssabrinaa wspólczuje kiepskiej nocki, coś wiem na ten temat
f
ilipkowa mama poczekaj co jeszcze Zuzia wykobinuje wiesz jak takie małe dzieci są pomysłowe, ja tylko czekam na pomysły swojej młodej.3 tyg temu przed weselem mała od tyłu wspinałam się u babci na krzesło na którym siedziała, z powodzeniem, zachodze tylko skąd ona mogła to wiedziec nikt jej nie pokazywał.stary mi nie uwierzył a jeszcze sie śmiałam do ciotki że mogłam nakręcić.uwierzył dopiero jak młoda w łazience tez zaczęła kombinowac z szafką
ankusch powodzenia ze stancją, i na jutrzejszym szczepieniu
Angun nie wiem jak po wyrywaniu ósemek ale po dłutowaniu to owszem tydzień dochodziłam z czego 3 dni pierwsze nic nie jadłam, prawie nie mówiłam, oj bolało.a po nowym roku powtórka z rozrywki
Anek przykra sprawa z finansami u Ciebie to znaczy ze strony Twego byłego
Katerinka to tak jak ja wczoraj, najpierw małą uspokajałam wszystko ok a za chwile widze jak krew leci z nosa, ale nie dużo, normalnie nie wiedziałam co robic tym bardziej że byłam w przedszkolu, cofnełam się do łazienki i jej troszku umyłam, po czym zadzwoniłam do swojego ze stoickim spokojem mówiąc, co sie stało,a w domu to normalnie ryczec mi sie chciało.nasza Zosia nie wiem ile waży może ciut powyżej 9 ale wątpie w to a urodziła się 3820 czyli też nie potroiła
udało mi sie troche nadrobic, ufff